| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 100 gramų | vynas (baltas) |
| 350 gramų | makaronai |
| 8 vienetai | vėžiai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 300 gramų | pomidorų pasta |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | grietinėlės, 35% |
| 20 gramų | petražolės |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Sočiausioji pica
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Silkė su manų koše
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Nuostabioji paelija
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta marinuota menkė
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
Tagliatelle all`astice
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Pipirai, juodieji
-
Vynas, baltas,
100 gramų -
Makaronai,
350 gramų -
Vėžiai,
8 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorų pasta,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Petražolės,
20 gramų - Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame vėžiagyvius, beriame šiek tiek smulkintų česnakų, svogūnų ir viską kepiname ant vidutinės ugnies apie 10-12 min. Tuo tarpu atskirame nedideliame puode gaminkite padažą. Įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite likusį smulkintą svogūną su česnaku. Supilkite pomidorų tyrę, kepinkite apie 5 min. ir tada pilkite grietinėlę. Pabarstykite druska ir pipirais. Pakepinkite ant silpnos ugnies dar maždaug 5 min. Jūsų padažas paruoštas. Grįžtame prie vėžiagyvių. Apkepinus 10-12 min. vėžiagyvius apipilkite baltu sausu vynu, leiskite jam nugaruoti ir dėkite juos į padažą. Gerai pamaišykite ir palikite kelioms min., tam, kad jie įsigertų padažu. Tada išvirtus makaronus sudėkite i padažą gerai išmaišykite ir serviruokite i lėkštę, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
