Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.
Pyragas su žuvies įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
250 gramų | žuvis |
400 mililitrų | kefyras (arba natūralus jogurtas) |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros gėrybių šašlykas
- Plekšnės filė su plutele
- Midijų šašlykai
- Išmarinuota žuvis
- Lašiša grilyje
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Lašiša folijoje
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Jūros lydeka su kuskusu
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Virta žuvis tešloje
- Suktinukai
- Eršketas šampane
- Kepta marinuota žuvis
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Keptas upėtakis
- Silkė su svogunais marinate
- Sojos kepsniai su lašiša
Pyragas su žuvies įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Žuvis,
250 gramų -
Kefyras, arba natūralus jogurtas,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...