Lydekos filė smulkiai supjausčiau, bet galima ir sumalti.
Papriką sumaišiau mažais gabaliukais.
Krapus sukapojau.
Sūrį sutarkavau.
Viską sumaišiau su prieskoniais.
Supyliau kiaušinių plakinį, grietinėlę ir dar kartą sumaišiau.
Supyliau į kepimo skardą ir kepiau apie 45 minutes 180° C orkaitėje.
Žuvies pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
| 0.5 vieneto | paprika (saldžioji) |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| 1 kilogramas | jūros lydeka (filė) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% (10 proc.) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
| 120 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos užkandėlė
-
Karpis su salotomis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptas ungurys
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Žuvis su brokoliais
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Troškinta žuvis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su migdolais
-
Keptos plekšnės
-
Karpis su porais
-
Lašišų šašlykai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Žuvies užkepėlė
Žuvies pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Paprika, saldžioji,
0.5 vieneto - Baltieji pipirai
-
Jūros lydeka, filė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%, 10 proc.,
100 mililitrų - Druska
- Krapai
-
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydekos filė smulkiai supjausčiau, bet galima ir sumalti.
Papriką sumaišiau mažais gabaliukais.
Krapus sukapojau.
Sūrį sutarkavau.
Viską sumaišiau su prieskoniais.
Supyliau kiaušinių plakinį, grietinėlę ir dar kartą sumaišiau.
Supyliau į kepimo skardą ir kepiau apie 45 minutes 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
greta
2012-04-19 18:20
skanumelis liuks ;-) :super: %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
