 
| 7 gramai | mielės (sausos) | 
| 200 mililitrų | pienas | 
| 1 vienetas | kiaušiniai | 
| 500 gramų | miltai | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus | 
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) | 
| 2 vienetai | žuvis (filė) | 
| 1 vienetas | morkos | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus | 
| 1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios | 
Pasigaminame marinatą. Žuvies file apšlakstome alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, barstome druskos, pipirų, prieskonių ir paliekame 15 - 20 minučių marinuotis.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Rūkytas Karpis Rūkytas Karpis
- 
                
                                         Žuvies zrazai Žuvies zrazai
- 
                
                                         Spageti su alyvuogėmis Spageti su alyvuogėmis
- 
                
                                         Karosai grietinėje Karosai grietinėje
- 
                
                                         Keptas upėtakis Keptas upėtakis
- 
                
                                         Kepta lašiša Kepta lašiša
- 
                
                                         Firmiški žuvies kepsniukai Firmiški žuvies kepsniukai
- 
                
                                         Lašišos kepsneliai Lašišos kepsneliai
- 
                
                                         Tešloje kepta silkė Tešloje kepta silkė
- 
                
                                         Lašišos užkandėlė Lašišos užkandėlė
- 
                
                                         Redos lašiša Redos lašiša
- 
                
                                         Virtas karšis su obuoliais Virtas karšis su obuoliais
- 
                
                                         Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- 
                
                                         Žuvies kukulaičiai Žuvies kukulaičiai
- 
                
                                         Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- 
                
                                         Karališkas Grill otas Karališkas Grill otas
- 
                
                                         Keptuvėje kepti traškūs ešeriai Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
- 
                
                                         Sardelės apsuktos bekonu Sardelės apsuktos bekonu
- 
                
                                         Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- 
                
                                         Troškinta žuvis Troškinta žuvis
Žuvis tešloje
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
- 
                                                            
                                                            Mielės, sausos, 7 gramai 
- 
                                                            
                                                            Pienas, 200 mililitrų 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Miltai, 500 gramų 
- 
                                                            
                                                            Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio 
- 
                                                            
                                                            Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Žuvis, filė, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Morkos, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Aliejus, 6 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Truputį pašildytame piene ištirpiname mieles, dedame cukrų, druską ir kiaušinį. Viską gerai išmaišome ir dedame miltus bei gerai išminkome. Baigiant minkyti, supilame tirpintą sviestą ir dar kartą viską suminkome. Tešlą sudedame į indą ir leidžiame jai pakilti bent 3 valandoms. 
- Tuo tarpu, kol tešla vis dar kyla, galime pasigaminti įdarą ir užmarinuoti filė. 
 Pasigaminame marinatą. Žuvies file apšlakstome alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, barstome druskos, pipirų, prieskonių ir paliekame 15 - 20 minučių marinuotis.
- Ruošiame morkų įdarą : sutarkuojame morką, susmulkiname svogūną ir troškiname keptuvėje ant aliejaus, dedame druskos, pipirų, prieskonių. 
- Tešlą daliname į 2 dalis. Imame vieną dalį tešlos ir iškočiojame ovalios formos lakštą. Dedame ant viršaus žuvies filė. Iš šonų įpjauname ~1,5 cm pločio juosteles, taip, kad galima būtų daryti pynimą. Ant filė dedame pagamintą morkų įdarą. Iš pradžių skersai vieną kitos sulenkiame tešlos gabalėlius, taip formuodami žuvies galvą. Tada, pynimo būdu, vieną paskui kitą lenkiame supjaustytas juosteles. Galiausiai suformuojame uodegą. Taip suformuojame abi žuvis ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sutepame kiaušinio tryniu ir pašauname į jau įkaitintą ( 180 °C ) orkaitę bei kepame ~ 40 min. 
 
 Skanaus :)

 
                 
                    

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Tagliatelle su krevetėmis
                                        Tagliatelle su krevetėmis
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                        Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                     Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
                                        Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais