![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
16 vienetų | austrių |
2 vienetai | obuoliai (rūgštūs, maži) |
šiek tiek | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai grūsti) |
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Lašišų šašlykai
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvis tešloje
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Folijoje kepta lašiša
-
Keptas upėtakis
-
Menkės kotletukai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Karališkas Grill otas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Karpis su salotomis
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Žuvis su migdolais
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Apelsininė lašiša
-
Sočiausioji pica
-
Kepta žuvis su grybais
Austrės su lietuviškais obuoliais
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Austrės,
16 vienetų -
Obuoliai, rūgštūs, maži,
2 vienetai - Jūros dumblių lapai
- Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.
Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.
Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61