
16 vienetų | austrių |
2 vienetai | obuoliai (rūgštūs, maži) |
šiek tiek | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai grūsti) |
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė su apelsinais
-
Žuvies blyneliai
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Karališkas Grill otas
-
Tešloje kepta lašiša
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Tuno blyneliai
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Folijoje kepta lašiša
-
Midijų šašlykai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Farširuota lydeka
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvies užkepėlė
-
Papuošta kepta lydeka
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
Austrės su lietuviškais obuoliais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Austrės,
16 vienetų -
Obuoliai, rūgštūs, maži,
2 vienetai - Jūros dumblių lapai
- Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.
Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.
Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61