| 16 vienetų | austrių |
| 2 vienetai | obuoliai (rūgštūs, maži) |
| šiek tiek | jūros dumblių lapai |
| šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai grūsti) |
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Žuvies pudingas
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Tešloje kepta silkė
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Kepta aštri menkė
-
Keptas upėtakis
-
Kepta skumbrė
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Karpis su porais
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Kepta lydeka
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Saida margoje tešloje
-
Spageti su krevetėmis
Austrės su lietuviškais obuoliais
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Austrės,
16 vienetų -
Obuoliai, rūgštūs, maži,
2 vienetai - Jūros dumblių lapai
- Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.
Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.
Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
