
16 vienetų | austrių |
2 vienetai | obuoliai (rūgštūs, maži) |
šiek tiek | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai grūsti) |
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta plekšnė padaže
-
Lašiša garuose
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Farširuota lydeka
-
Lašišos šašlykas
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Įdaryta lazanija
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Silkė su morkomis
-
Žuvis su daržovėmis
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Kepta lašiša
-
Žuvies apkepas
-
Midijos su špinatais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Skumbrė kepta orkaitėje
Austrės su lietuviškais obuoliais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Austrės,
16 vienetų -
Obuoliai, rūgštūs, maži,
2 vienetai - Jūros dumblių lapai
- Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.
Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.
Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61