
16 vienetų | austrių |
2 vienetai | obuoliai (rūgštūs, maži) |
šiek tiek | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai grūsti) |
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Menkės kotletukai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvies kukuliai
-
Žuvies pyragas
-
Apelsininė lašiša
-
Žuvies kukulaičiai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Kepta skumbrė
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Midijų šašlykai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Keptas starkis
-
Orkaitėje keptos telapijos
Austrės su lietuviškais obuoliais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Austrės,
16 vienetų -
Obuoliai, rūgštūs, maži,
2 vienetai - Jūros dumblių lapai
- Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.
Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.
Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61