
šiek tiek | vafliai (lakštai) |
400 gramų | chalva |
400 gramų | grietinė |
1 sauja | aguonų |
Saulėgrąžų;
aguonų;
kondensuoto pieno (tik tam, kad viskas priliptų).
Kartu sumaišyti grietinę su susmulkinta chalva ir įberti aguonų. Tada viską tepti ant vaflių lakštų. Papuošimui galima naudoti daug ką (kaip visada - pagal skonį).
Kelias valandas palaikyti, kad viskas susigertų, ir tada jau skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Sūrio pyragas
-
Lietinių tortas
-
Tortas "Grietinė"
-
Tortas su braškėmis
-
Lilės tortas
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Šokoladinis tortukas
-
Šokoladinis tortas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
Dietiškas torčiukas
-
Gaivus tortas su vyšniomis
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Nekeptas oreo tortas
-
Braškių svajonė
-
Vasaros vyšnia
Vaflinis pyragas

- Paruošimo laikas:
- Vafliai, lakštai
-
Chalva,
400 gramų -
Grietinė,
400 gramų -
Aguonos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papuošimui papildomai reiks:
Saulėgrąžų;
aguonų;
kondensuoto pieno (tik tam, kad viskas priliptų).
Kartu sumaišyti grietinę su susmulkinta chalva ir įberti aguonų. Tada viską tepti ant vaflių lakštų. Papuošimui galima naudoti daug ką (kaip visada - pagal skonį).
Kelias valandas palaikyti, kad viskas susigertų, ir tada jau skanaus :)
Komentarai (5)
-
Ali
2014-08-24 17:50
O man tai jis kaip tai ištežo visas.Gal per daug greitinės?
-
Ramunė
2013-01-26 10:57
Vakar gaminome, labai skanu ir šiaip mums nebuvo saldu, gal priklauso nuo pasirinktos chalvos. Tikrai labai paprasta ir greitai pagaminama :)
-
jurgita
2011-02-20 12:16
Turėtų būti begalo saldu... Aš darau panašų pyragą: mažais gabaliukais sutrupinu 360g kvadratinių sausainių, sutarkuoju chalvos 100g ir suberiu i sausainius, pamaisiusi įdedu 400-500g grietinės gerai ismaisiusi dedu į formą ir palaikau 4 val. uždengtą plėvele, po to puošiu saldainukais:) Skanaus! :super:
-
agnita
2011-02-19 13:55
;-) m skaniai skamba reiks pasidaryti ir lb lengvas :super: