
šiek tiek | vafliai (lakštai) |
400 gramų | chalva |
400 gramų | grietinė |
1 sauja | aguonų |
Saulėgrąžų;
aguonų;
kondensuoto pieno (tik tam, kad viskas priliptų).
Kartu sumaišyti grietinę su susmulkinta chalva ir įberti aguonų. Tada viską tepti ant vaflių lakštų. Papuošimui galima naudoti daug ką (kaip visada - pagal skonį).
Kelias valandas palaikyti, kad viskas susigertų, ir tada jau skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lukos želė tortas
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Avietinis tortas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Nekeptas varškės tortas
-
Torteliai su uogomis
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Kopūstų tortas
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Pascha
-
Šokoladinis tortukas
-
Tortas “Snickers”
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Nekeptas oreo tortas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Mandarinius
-
Tortas „Bitutė“
Vaflinis pyragas

- Paruošimo laikas:
- Vafliai, lakštai
-
Chalva,
400 gramų -
Grietinė,
400 gramų -
Aguonos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papuošimui papildomai reiks:
Saulėgrąžų;
aguonų;
kondensuoto pieno (tik tam, kad viskas priliptų).
Kartu sumaišyti grietinę su susmulkinta chalva ir įberti aguonų. Tada viską tepti ant vaflių lakštų. Papuošimui galima naudoti daug ką (kaip visada - pagal skonį).
Kelias valandas palaikyti, kad viskas susigertų, ir tada jau skanaus :)
Komentarai (5)
-
Ali
2014-08-24 17:50
O man tai jis kaip tai ištežo visas.Gal per daug greitinės?
-
Ramunė
2013-01-26 10:57
Vakar gaminome, labai skanu ir šiaip mums nebuvo saldu, gal priklauso nuo pasirinktos chalvos. Tikrai labai paprasta ir greitai pagaminama :)
-
jurgita
2011-02-20 12:16
Turėtų būti begalo saldu... Aš darau panašų pyragą: mažais gabaliukais sutrupinu 360g kvadratinių sausainių, sutarkuoju chalvos 100g ir suberiu i sausainius, pamaisiusi įdedu 400-500g grietinės gerai ismaisiusi dedu į formą ir palaikau 4 val. uždengtą plėvele, po to puošiu saldainukais:) Skanaus! :super:
-
agnita
2011-02-19 13:55
;-) m skaniai skamba reiks pasidaryti ir lb lengvas :super: