Pado gaminimas.
Suberkite 2 pakus sausainių į didelį dubenį ir juos sugrūskite. Tada ištirpinkite sviestą ir supilkite ant sausainių. Gerai išmaišykite ir supilkite i torto formą.
Maskarponės tortas su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | sausainiai |
| 250 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| 150 gramų | vyšnios (šaldytos ar šviežios) |
| 500 gramų | mascarpone sūris |
| 100 gramų | grietinėlės, 35% (plakta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Kremo gaminimas.
Supilkite grietinėlę, mascarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite cukraus (pagal skonį) ir dar kartą išmaišykite. Įdarą supilkite i torto formą ant sustingusio pagrindo.
Supilkite grietinėlę, mascarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite cukraus (pagal skonį) ir dar kartą išmaišykite. Įdarą supilkite i torto formą ant sustingusio pagrindo.
3.
Viršutinio sluoksnio gamyba.
Atšaldytas vyšnias (jei turite šaldytų) išmaišykite su cukrumi ir supilkite ant jau sustingusio torto įdaro.
Galima dar ant viršaus užpilti plona sluoksnį želė, bet nebūtina. :)
Atšaldytas vyšnias (jei turite šaldytų) išmaišykite su cukrumi ir supilkite ant jau sustingusio torto įdaro.
Galima dar ant viršaus užpilti plona sluoksnį želė, bet nebūtina. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis desertas
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Varškės sūris su žele
-
Žele desertas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Vaisiai drebučiuose
-
Citrininis tiramisu
-
Kukurūzų skanėstas
-
Gaivus desertas
-
Desertas "Vojei"
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Braškių putėsiai
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Jogurto desertas
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Desertinis tortas
-
Viskio karamelė
Maskarponės tortas su vyšniomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
200 gramų -
Sviestas,
250 gramų - Cukrus
-
Vyšnios, šaldytos ar šviežios,
150 gramų -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pado gaminimas.
Suberkite 2 pakus sausainių į didelį dubenį ir juos sugrūskite. Tada ištirpinkite sviestą ir supilkite ant sausainių. Gerai išmaišykite ir supilkite i torto formą.Kremo gaminimas.
Supilkite grietinėlę, mascarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite cukraus (pagal skonį) ir dar kartą išmaišykite. Įdarą supilkite i torto formą ant sustingusio pagrindo.Viršutinio sluoksnio gamyba.
Atšaldytas vyšnias (jei turite šaldytų) išmaišykite su cukrumi ir supilkite ant jau sustingusio torto įdaro.
Galima dar ant viršaus užpilti plona sluoksnį želė, bet nebūtina. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Rita
2016-05-15 09:33
Kokie sausainiai
-
aura
2014-04-07 21:23
o kokius sausainius naudoti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
