Pado gaminimas.
Suberkite 2 pakus sausainių į didelį dubenį ir juos sugrūskite. Tada ištirpinkite sviestą ir supilkite ant sausainių. Gerai išmaišykite ir supilkite i torto formą.

Maskarponės tortas su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | sausainiai |
250 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
150 gramų | vyšnios (šaldytos ar šviežios) |
500 gramų | mascarpone sūris |
100 gramų | grietinėlės, 35% (plakta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Kremo gaminimas.
Supilkite grietinėlę, mascarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite cukraus (pagal skonį) ir dar kartą išmaišykite. Įdarą supilkite i torto formą ant sustingusio pagrindo.
Supilkite grietinėlę, mascarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite cukraus (pagal skonį) ir dar kartą išmaišykite. Įdarą supilkite i torto formą ant sustingusio pagrindo.
3.
Viršutinio sluoksnio gamyba.
Atšaldytas vyšnias (jei turite šaldytų) išmaišykite su cukrumi ir supilkite ant jau sustingusio torto įdaro.
Galima dar ant viršaus užpilti plona sluoksnį želė, bet nebūtina. :)
Atšaldytas vyšnias (jei turite šaldytų) išmaišykite su cukrumi ir supilkite ant jau sustingusio torto įdaro.
Galima dar ant viršaus užpilti plona sluoksnį želė, bet nebūtina. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas varškės tortas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Gervuogių musas
-
Avietinė pasaka
-
Uogų jogurtas
-
Šokoladinis desertas
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Dribsniai su vaisiais
-
Vaisiai drebučiuose
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Citrininiai putėsiai
-
Desertinė varškytė
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Tinginių - tinginys
-
Sveikuolių ledai
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
Maskarponės tortas su vyšniomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
200 gramų -
Sviestas,
250 gramų - Cukrus
-
Vyšnios, šaldytos ar šviežios,
150 gramų -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
100 gramų
Gaminimo eiga:
Pado gaminimas.
Suberkite 2 pakus sausainių į didelį dubenį ir juos sugrūskite. Tada ištirpinkite sviestą ir supilkite ant sausainių. Gerai išmaišykite ir supilkite i torto formą.Kremo gaminimas.
Supilkite grietinėlę, mascarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite cukraus (pagal skonį) ir dar kartą išmaišykite. Įdarą supilkite i torto formą ant sustingusio pagrindo.Viršutinio sluoksnio gamyba.
Atšaldytas vyšnias (jei turite šaldytų) išmaišykite su cukrumi ir supilkite ant jau sustingusio torto įdaro.
Galima dar ant viršaus užpilti plona sluoksnį želė, bet nebūtina. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Rita
2016-05-15 09:33
Kokie sausainiai
-
aura
2014-04-07 21:23
o kokius sausainius naudoti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...