 
| 800 gramų | vyšnios | 
| 400 mililitrų | grietinėlės, 35% | 
| 300 gramų | cukrus | 
| 75 gramai | želatina | 
| 2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | 
| 2 lašai | vanilės esencijos (Nebūtinai) | 
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Vaisinis bananų - mandarinų tortas Vaisinis bananų - mandarinų tortas
- 
                
                                         Bananinis tortas-pyragas Bananinis tortas-pyragas
- 
                
                                         Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- 
                
                                         Angliškas tortas Angliškas tortas
- 
                
                                         Medaus tortas Medaus tortas
- 
                
                                         Mano Napaleonas Mano Napaleonas
- 
                
                                         Jogurtinis tortas su vasaros uogomis Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
- 
                
                                         Gaivus tortas su vyšniomis Gaivus tortas su vyšniomis
- 
                
                                         Tortas "Grietinė" Tortas "Grietinė"
- 
                
                                         Sūrio tortas Sūrio tortas
- 
                
                                         Tortas su braškėmis Tortas su braškėmis
- 
                
                                         Mėgstamiausias pyragas Mėgstamiausias pyragas
- 
                
                                         Aušros želė tortas Aušros želė tortas
- 
                
                                         Grietinėlės tortas Grietinėlės tortas
- 
                
                                         Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus) Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- 
                
                                         Tortas su konservuotais persikais Tortas su konservuotais persikais
- 
                
                                         Tiramisu tortukas Tiramisu tortukas
- 
                
                                         Vaflinis pyragas Vaflinis pyragas
- 
                
                                         Tortas „Bitutė“ Tortas „Bitutė“
- 
                
                                         Kopūstų tortas Kopūstų tortas
Gaivus vyšninis želė tortas
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
- 
                                                            
                                                            Vyšnios, 800 gramų 
- 
                                                            
                                                            Grietinėlė, 35%, 400 mililitrų 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 300 gramų 
- 
                                                            
                                                            Želatina, 75 gramai 
- 
                                                            
                                                            Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            vanilės esencija, Nebūtinai, 2 lašai 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vyšnių sluoksniui: 30 g želatinos užpilti 70 ml šalto vandens, kad išbrinktų. 
- Išvirti vyšnių sirupą: suberti vyšnias, užpilti 850 ml vandens, suberti cukrų. Išmaišyti ir leisti užvirti. Užvirus nukošti. 
- Saują sirupe virtų vyšnių išdėlioti būsimo torto formos dugne. 
- Išbrinkusią želatiną pakaitinti ant nedidelės ugnies (arba karšto vandens vonelėje), kol ištirps. Per tankų sietelį supilti į 500 ml vyšnių sirupo. Gerai išmaišyti ir užpilti ant vyšnių torto formoje. Dėti į šaldytuvą sustingti (apie 1 valandai). 
- Grietinėlės sluoksnis: 15 g želatinos užpilti 40 ml vandens. 
- Grietinėlę supilti į puodą, pagal skonį berti cukraus pudros, įlašinti vanilės ekstrakto. Pakaitinti beveik iki virimo, tačiau neužvirti. Nukelti nuo kaitros. 
- Želatiną pakaitinti ant nedidelės ugnies, kol granulės ištirps. 
- Per tankų sietelį supilti į grietinėlę. Gerai išmaišyti ir praaušinti. 
- Pirmajam torto sluoksniui sutvirtėjus, atsargiai užpilti pravėsusį grietinėlės sluoksnį. 
- Paskutiniam sluoksniui: iš likusio vyšnių sirupo ir želatinos, taip pat kaip pirmąjį, paruošti paskutinį torto sluoksnį. Atsargiai supilti jį ant grietinėlės sluoksnio ir palikti tortą šaldytuve per naktį. 
- Prieš išimant tortą iš formos pamerkti į dubenį su karštu vandeniu sekundei. Tuomet ant torto formos uždėti apverstą lėkštę ir staigiu judesiu apversti. Skanaus! 

 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                        Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu