Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Tortinę iškloti kepimo popieriumi.
Kiaušinius plakti su cukrumi, kol masė padvigubės, sudėti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir viską išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į tortinę ir kepti apie 30 minučių.
Biskvitą atvėsinti ir perpjauti per pusę išilgai.
Kavą pasaldinti cukrumi, atvėsinti ir įpilti brendį.
Sulaistyti biskvitus.

Tortas ale Tiramisu
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Biskvitui: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | cukrus | |
1 stiklinė | miltai | |
2 valgomieji šaukštai | kukurūzų krakmolo | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Sulaistymui: | ||
1 stiklinė | kava | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | brendis | |
Kremui: | ||
420 gramų | grietinėlės, 35% | |
250 gramų | mascarpone sūris | |
0.5 stiklinės | cukrus | |
1 žiupsnelis | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Grietinėlę plakti, kol suputoja, suberti cukrų ir toliau plakti iki standumo.
Maskarponę atšildyti iki kambario temperatūros ir po truputį įsukti plaktą grietinėlę.
Gautu kremu pertepti sulaistytus torto lakštus, aptepti torto šonus.
Užbarstyti kakavos. Galima papuošti.
Skanaus!
Maskarponę atšildyti iki kambario temperatūros ir po truputį įsukti plaktą grietinėlę.
Gautu kremu pertepti sulaistytus torto lakštus, aptepti torto šonus.
Užbarstyti kakavos. Galima papuošti.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Tortas "Karamelės lašas"
-
Blynų tortas
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Vaisinis bananų - mandarinų tortas
-
Vasaros vyšnia
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Kakavinis Napoleonas
-
Šakotis (bankuchenas)
-
Želė tortas
-
Mandarininis-kokosinis tortas
-
Tortas su varškės kremu
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Tortas su uogienės padažu
-
Naminis Raffaello tortas
-
Tortas "Žozefina"
-
Vyniotinis su margu įdaru
Tortas ale Tiramisu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kukurūzų krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kava,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Brendis,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
420 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kakava,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Tortinę iškloti kepimo popieriumi.
Kiaušinius plakti su cukrumi, kol masė padvigubės, sudėti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir viską išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į tortinę ir kepti apie 30 minučių.
Biskvitą atvėsinti ir perpjauti per pusę išilgai.
Kavą pasaldinti cukrumi, atvėsinti ir įpilti brendį.
Sulaistyti biskvitus.Grietinėlę plakti, kol suputoja, suberti cukrų ir toliau plakti iki standumo.
Maskarponę atšildyti iki kambario temperatūros ir po truputį įsukti plaktą grietinėlę.
Gautu kremu pertepti sulaistytus torto lakštus, aptepti torto šonus.
Užbarstyti kakavos. Galima papuošti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...