150 gramų | juodojo šokolado |
5 vienetai | kiaušiniai (Baltymas) |
100 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukraus pudra |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | lazdyno riešutai |
1 vienetas | kiaušiniai (Baltymas) |
Atskirkite baltymus nuo trynių . Baltymus sudėkite į šaldytuvą, o trynius trinkite su cukraus pudra, kol masė taps vientisa. Sviestą sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir įmaišykite į trynius su cukraus pudra. Suberkite riešutus, miltus ir gerai išmaišykite. Baltymus suplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į šokolado masę. Kepimo formą ištepkite riebalais, sukrėskite masę ir apie valandą kepkite orkaitėje 160C temperatūroje. Pagrindą ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Nugą ištirpinkite vandens vonelėje. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su nuga. Pagrindą padalykite pusiau ir ištepkite trečdaliu nugos. Likusia nuga ištepkite torto viršų ir šonus. Paruoštą tortą 30-35 min. palaikykite šaldytuve.
Skanaus!!! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Varškės desertas
- Aguonų sūris su razinomis
- Sūrio pyragas
- Želiniai kiaušinukai
- Greitas sausaininis pyragas
- Bakalieno Tinginys
- Vasaros desertas
- Pieno slėgtinis
- Varškės tortas
- Žele desertas
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Vaisiai šokolade
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Bananai šokolade
- Paprastasis pudingas
- Varškės pudingas su apelsinais
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Nugos tortas
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas,
150 gramų -
Kiaušiniai, Baltymas,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Cukraus pudra,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Lazdyno riešutai,
100 gramų -
Kiaušiniai, Baltymas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Orkaitę įkaitinkite iki 180C. šokoladą ištirpinkite (geriau ant vandens, tai neprisvils).
Atskirkite baltymus nuo trynių . Baltymus sudėkite į šaldytuvą, o trynius trinkite su cukraus pudra, kol masė taps vientisa. Sviestą sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir įmaišykite į trynius su cukraus pudra. Suberkite riešutus, miltus ir gerai išmaišykite. Baltymus suplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į šokolado masę. Kepimo formą ištepkite riebalais, sukrėskite masę ir apie valandą kepkite orkaitėje 160C temperatūroje. Pagrindą ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Nugą ištirpinkite vandens vonelėje. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su nuga. Pagrindą padalykite pusiau ir ištepkite trečdaliu nugos. Likusia nuga ištepkite torto viršų ir šonus. Paruoštą tortą 30-35 min. palaikykite šaldytuve.
Skanaus!!! :)
Komentarai (3)
-
D
2018-04-05 09:44
Iš vis nesuprantu kas ta nuga.
-
audra
2013-11-19 19:24
i6 kur ta nuga atsirado, kiek jos reikia/ Nelabai ai6ku viskas.