
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | cukrus |
200 gramų | sviestas |
600 gramų | varškė |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | razinos |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Tortas "Grietinė"
-
Vyšnių tortas
-
Blynų tortas
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Gaivus vyšninis želė tortas
-
Kopūstų tortas
-
Tortas "Karamelės lašas"
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Dietiškas torčiukas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Šokoladinis Velykų tortas
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
Tortas Napoleonas
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Medaus tortas
-
Avietinis tortas
Pyragas su varškės įdaru

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
600 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Razinos
Ištirpinti sviestą, kai ataušta įmušti 1 kiaušinį, supilti stiklinę cukraus ir gerai išsukti, kol ištirps cukrus. Dėti kepimo miltelius,miltus ir kakavą ir gerai išmaišyti.Tešlą padalinti į dvi dalis, sudėti į maišelius ir dėti į šaldiklį,palaikom 1 valandą.Ištrinti varškę, sudėti krakmolą, grietinę ir išmaišyti. Atskirai išplakti 4 kiaušinius su stikline sukraus, po to supilti i varškės masę,išmaišyti ir sudėti razinas. Vieną tešlos dalį sutarkuoti burokine tarka į kepimo formą, ant jos supilti varškės įdarą ant jo užtarkuoti kitą tešlos gabalą. Kepti apie 1 valanda. Skanaus!
Komentarai (6)
-
Vilma
2017-12-08 09:23
Foto visiskai ne sio pyrago :D :D
-
Saulė
2017-03-07 15:46
Kokioje temperatūroje kepti?
-
Valentinas
2014-09-05 18:55
Pyragas isties labai skanus, bet sutarkota tesla nesigauna tokia lygi kaip nuotraukoje
-
Saulė
2014-08-08 09:25
Labai,labai,labai skanus pyragas. Siūlyčiau visiems išbandyti,nepasigailėsite:)