0.5 stiklinės | cukrus |
4 vienetai | sausainiai (pakeliai) |
200 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | želatina |
šiek tiek | obuoliai (dideli, 8-10) |
Sluoksniuotą pyragą palaikome šaldytuve kol sustings.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su maskarponės sūriu
- Angliškas tortas
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Migdolinis vyšnių tortas
- Tortas "Seklyčia"
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Kalėdinis tortas
- Riešutinis tartas
- Imbierinis tortas Kalėdoms
- Vasaros vyšnia
- Šokoladinis Velykų tortas
- Avietinis tortas
- Švarcvoldo vyšnių tortas
- Varškės ir šokolado tortas
- Rosanos skruzdėlynas
- Medaus tortas
- Vaflinis pyragas
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Gaivus varškės tortelaitis
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Sausainiai, pakeliai,
4 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai - Obuoliai, dideli, 8-10
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius sutarkuojame smulkia tarka, prieš tai geriausia nupjauti žieveles, želatiną išmirkiname obuolių sultyse (geriausia išspausti iš 1-2 obuolių sultis, pamirkyti ir pakaitinti, kad visiškai ištirptų želatina) ir ištirpintą želatiną supilame į tarkuotus obuolius. Ten pat supilame išlydytą sviestą ir cukrų. Į tortinę dedame sluoksnį netrupintų sausainių ir sluoksnį obuolių košės. Viršutinį sluoksnį darome košės, papuošiam trupintais sausainiais, ant viršaus galima padėlioti mandarinų ar ko, kad gražiau atrodytų.
Sluoksniuotą pyragą palaikome šaldytuve kol sustings.
Komentarai (11)
-
Erika
2016-01-29 10:13
Tikrai geras ir lengvai gaminamas
-
1111222
2015-04-07 16:54
gimtadieniu
-
Diana
2014-04-01 23:31
tikrai geras receptas, ACIU, kad priminete:)
-
as tu
2014-01-08 20:43
Gal ir neblogas
-
Vaiva ir Indrė
2013-09-27 14:23
Labai geras receptas tikrai :*******************
-
Rasa
2010-05-06 13:27
sausainius deti sluoksniais geriausia, sluoksnis sausainiu, sluoksnis tos teslos:).kampuciuose sausainius palauzyti kad uzpildyti tuscias vieteles:)
-
Renata
2010-05-05 14:32
o kur ir kaip sausainius deti? :-)
-
Rasa
2010-03-19 22:09
Cia turbut skubedami administratoriai idejo ne tarp tu patiekalu grupes :-)
-
Martynas
2010-03-19 20:53
Nu prie vegetarisku patiekalu nereiktu det sito patiekalo, bo zelatina daroma ne is geliu o is givuliu kaulu arba kiauliu odeliu.