250 gramų | sausainiai |
200 gramų | sviestas |
600 gramų | varškė |
30 gramų | želatina |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | kokoso drožlės |
3 vienetai | bananai |
100 mililitrų | vanduo |
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medaus tortas
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Tortas su šokoladu
- Aušros želė tortas
- Lietinių tortas
- Vaflių tortas
- Medaus tortas
- Dietiškas torčiukas
- Tortas "Greitukas"
- Grietinėlės pyragas
- Tortas "Žozefina"
- Arbūzų tortas
- Tortas Mylimiausiajam
- Kalėdinis tortas
- Varškės tortas
- Tortas „Bitutė“
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Jogurtinis tortas
- Tortas su varškės kremu
- Vaflinis pyragas
Nekeptas varškės tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sausainiai,
250 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
600 gramų -
Želatina,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Kokoso drožlės,
100 gramų -
Bananai,
3 vienetai -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ištirpinti.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.