Vyniotinis su margu įdaru
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Gerai pavyko šis, mano pačios sugalvotas, vyniotinis, taigi , dalinuosi receptu. Gerai pavyko šis, mano pačios sugalvotas, vyniotinis, taigi , dalinuosi receptu. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 valgomieji šaukštai cukraus pudra
1 vienetas citrinos
Tešlai:
6 vienetai miltai
6 vienetai kiaušiniai
1 žiupsnelis druska
šiek tiek cukrus
Įdarui:
400 gramų varškė
200 gramų sviestas
180 gramų kondensuotas pienas
150 gramų aviečių uogienės
1 valgomasis šaukštas želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Dėti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 14 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Biskvitą apipurkšti citrinos sultimis, kai pravesta.
3.
Paruošti varškės kremą: sumaišyti sviestą su sutirštintu pienu ir varške. Aviečių džemą sutrinti ir sumaišyti su tirpinta želatina, atvėsinti. Biskvitą ištepti varškės kremu, protarpiais dėti aviečių. Suvynioti ir palaikyti šaltai per naktį. Dar galima papuošti citrinos ir cukraus pudros glaistu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis su margu įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Tešlai: Įdarui:
Autoriaus žodis: Gerai pavyko šis, mano pačios sugalvotas, vyniotinis, taigi , dalinuosi receptu. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  2. Dėti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 14 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Biskvitą apipurkšti citrinos sultimis, kai pravesta.

  3. Paruošti varškės kremą: sumaišyti sviestą su sutirštintu pienu ir varške. Aviečių džemą sutrinti ir sumaišyti su tirpinta želatina, atvėsinti. Biskvitą ištepti varškės kremu, protarpiais dėti aviečių. Suvynioti ir palaikyti šaltai per naktį. Dar galima papuošti citrinos ir cukraus pudros glaistu.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų