500 gramų | sūris (maskarponė) |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
400 gramų | sausainiai |
300 mililitrų | kava (juoda) |
50 gramų | romas (tamsus ar brendis) |
šiek tiek | kakava |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
- Sezamo gardumynas
- Varškės ir šokolado tortas
- Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
- Braškių svajonė
- Trijų pienų tortas
- Tortas su sviestiniu kremu
- Tortas su konservuotais persikais
- Medaus tortas
- Vasariškas tortas
- Migdolinis vyšnių tortas
- Tortas su kokoso pienu
- Angliškas tortas
- Grietinėlės pyragas
- Rosanos skruzdėlynas
- Kakavinis Napoleonas
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Tortas-vyniotinis
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Avietinis tortas
Tiramisu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, maskarponė,
500 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Sausainiai,
400 gramų -
Kava, juoda,
300 mililitrų -
Romas, tamsus ar brendis,
50 gramų - Kakava
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išsukti su cukrumi, kol pabals. Sumaišyti su maskarpone.
Pasiruošti labai stiprios juodos kavos, į kavą įpilti romo.
Iki standumo išplakti baltymus, įmaišyti į maskarponės ir trynių masę.
Pasiruošti indą. Labai puikiai tinka stiklinis, negilus, pailgas indas, jei tokį turite.
Sausainius trumpam įmerkti į kavą, bet tik kad jie truputį sudrėktų.
Kloti sluoksnį sausainių, ant jų sieteliu užbarstyti kakavos ir tiesti kremo sluoksnį, tą patį pakartoti kol baigsis kremas ir sausainiai. Užbaigti viską kremu, pabarstyti kakava ir – į šaldytuvą. Geriausia palikti šaldytuve mažiausiai 8 valandom.
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-07 14:51
Skanu