
Pagrindui: | ||
180 gramų | miltai | |
160 mililitrų | pienas | |
160 mililitrų | vanduo (karšto) | |
150 gramų | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
80 mililitrų | aliejaus | |
60 gramų | kakava | |
2 | kepimo milteliai | |
Kremui: | ||
500 gramų | mascarpone sūris | |
8 vienetai | oreo sausainių | |
130 gramų | sviestas | |
100 gramų | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
-
Nekeptas oreo tortas
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Naminis Raffaello tortas
-
Pascha
-
Morkų tortas
-
Blynų tortas
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Gaivus tortas su vyšniomis
-
Tortas su braškėmis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Šakotis (bankuchenas)
-
Varškės ir šokolado tortas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
“Oreo” sausainių tortas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
180 gramų -
Pienas,
160 mililitrų -
Vanduo, karšto,
160 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
80 mililitrų -
Kakava,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Oreo sausainiai,
8 vienetai -
Sviestas,
130 gramų -
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pyrago pagrindui sumaišykite miltus su kakava, kepimo milteliais, cukrumi. Įpilkite aliejų, pieną, įdėkite kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Į tešlą įpilkite karštą vandenį, atsargiai sumaišykite.
Atskirtus nuo kremo sausainius susmulkinkite (pažiūrėkite žemiau esantį video receptą, kaip tai atlikti). Sausainių trupinius pridėkite prie tešlos. Tešlą padalinkite į dvi dalis. Kiekvieną pagrindą kepkite kepimo formoje (video recepte naudojame 18 cm skersmens formą), 180 C laipsnių temperatūroje, apie 30 minučių.
Pyrago kremui elektriniu maišytuvu suplakite sviestą kartu su cukraus pudra. Pridėkite anksčiau atskirtą nuo sausainių kremą ir Mascarpone sūrį. Viską kartu sumaišykite elektriniu maišytuvu.
Ant vieno pagrindo tepkite kremo, dėkite antrą, tepkite likusį kremą. Galima papuošti sausainių trupiniais ir sausainiais.