“Oreo” sausainių tortas
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Oreo yra labai populiarūs ir skanūs sausainiai, todėl visi juos žino, visi juos myli. Jeigu Jūs taip pat mėgstate šiuos sausainius, vadinasi šis pyragas skirtas būtent Jums. Oreo yra labai populiarūs ir skanūs sausainiai, todėl visi juos žino, visi juos myli. Jeigu Jūs taip pat mėgstate šiuos sausainius, vadinasi šis pyragas skirtas būtent Jums. MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
180 gramų miltai
160 mililitrų pienas
160 mililitrų vanduo (karšto)
150 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
80 mililitrų aliejaus
60 gramų kakava
2 kepimo milteliai
Kremui:
500 gramų mascarpone sūris
8 vienetai oreo sausainių
130 gramų sviestas
100 gramų cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pyrago pagrindui sumaišykite miltus su kakava, kepimo milteliais, cukrumi. Įpilkite aliejų, pieną, įdėkite kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Į tešlą įpilkite karštą vandenį, atsargiai sumaišykite.
2.
Atskirtus nuo kremo sausainius susmulkinkite (pažiūrėkite žemiau esantį video receptą, kaip tai atlikti). Sausainių trupinius pridėkite prie tešlos. Tešlą padalinkite į dvi dalis. Kiekvieną pagrindą kepkite kepimo formoje (video recepte naudojame 18 cm skersmens formą), 180 C laipsnių temperatūroje, apie 30 minučių.
3.
Pyrago kremui elektriniu maišytuvu suplakite sviestą kartu su cukraus pudra. Pridėkite anksčiau atskirtą nuo sausainių kremą ir Mascarpone sūrį. Viską kartu sumaišykite elektriniu maišytuvu.
4.
Ant vieno pagrindo tepkite kremo, dėkite antrą, tepkite likusį kremą. Galima papuošti sausainių trupiniais ir sausainiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

“Oreo” sausainių tortas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Pagrindui: Kremui:
Autoriaus žodis: Oreo yra labai populiarūs ir skanūs sausainiai, todėl visi juos žino, visi juos myli. Jeigu Jūs taip pat mėgstate šiuos sausainius, vadinasi šis pyragas skirtas būtent Jums. MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
  1. Pyrago pagrindui sumaišykite miltus su kakava, kepimo milteliais, cukrumi. Įpilkite aliejų, pieną, įdėkite kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Į tešlą įpilkite karštą vandenį, atsargiai sumaišykite.

  2. Atskirtus nuo kremo sausainius susmulkinkite (pažiūrėkite žemiau esantį video receptą, kaip tai atlikti). Sausainių trupinius pridėkite prie tešlos. Tešlą padalinkite į dvi dalis. Kiekvieną pagrindą kepkite kepimo formoje (video recepte naudojame 18 cm skersmens formą), 180 C laipsnių temperatūroje, apie 30 minučių.

  3. Pyrago kremui elektriniu maišytuvu suplakite sviestą kartu su cukraus pudra. Pridėkite anksčiau atskirtą nuo sausainių kremą ir Mascarpone sūrį. Viską kartu sumaišykite elektriniu maišytuvu.

  4. Ant vieno pagrindo tepkite kremo, dėkite antrą, tepkite likusį kremą. Galima papuošti sausainių trupiniais ir sausainiais.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų