
36 vienetai | oreo sausainių |
1 kilogramas | varškės sūris |
1 stiklinė | pienas (šiltas) |
1 stiklinė | cukrus |
75 gramai | sviestas (lydytas) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (esencija) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus mango tortas
-
Mano Napaleonas
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
Meile alsuojantis tortas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Tortas su šokoladu
-
Dietiškas torčiukas
-
Gardus tortas
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Tortas “Snickers”
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Vaflinis pyragas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Varškės ir šokolado tortas
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Tortas-vyniotinis
-
Grietinėlės tortas
Nekeptas oreo tortas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Oreo sausainiai,
36 vienetai -
Varškės sūris,
1 kilogramas -
Pienas, šiltas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Sviestas, lydytas,
75 gramai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilė, esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus 36 OREO sausainius perskelti per pusę ir su peiliu atskirti baltą kremą ir sudėti į dubenį, o sausainius į atskirą dubenį.
Atskirtus sausainius sutrupinti, kol nebebus jokių gabaliukų. Aš sudėjau į virtuvinį kombainą ir susmulkinau. Atsidėti daugiau nei pusę smulkintų sausainių. Išlydytą sviestą supilti į atsidėtus sausainius. Išmaišyti. Gautą masę sudėti į apvalią kepimo skardą. Sulyginti šaukštu.
Puodą storu dugnu uždėti ant silpnos ugnies ir sudėti varškės sūrį, supilti cukrų, oreo sausainių baltą kremą, vanilės ekstraktą. Želatiną sudėti į šiltą pieną. Pieną su želatina supilti į varškės sūrio masę. Išmaišyti. Pradėjus masei virti, ją išjungti palaikyti 1 - 3 minutes ir supilti ant išklotos sausainių su sviestu masės. Sulyginti šaukštu.
Likusius OREO sausainius suberti į miltų sijoklį ir užbarstyti ant viso torto viršaus.
Laikyti šaltai bent 3 - 4 valandas. Skanaus!