
3 vienetai | želė (įvairių spalvų pakuotės) |
400 gramų | grietinė |
1 stiklinė | cukrus |
30 gramų | želatina |
1.5 stiklinės | pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės desertas
-
Naminiai ledai
-
Ryžių desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Šokoladinis tortas
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Čigonų plokštainis
-
Grietinėlės ledai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Uogienės putėsiai
-
Kuskuso desertas
-
Želė su vaisiais
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Šokoladinis desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Tiramisu gaminimas
-
Braškių svajonė
Tortas "Mozaika"

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Želė, įvairių spalvų pakuotės,
3 vienetai -
Grietinė,
400 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Želatina,
30 gramų -
Pienas,
1.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padaryti skirtingas trijų rūšių želė. Sustingus supjaustyti kubeliais ir padėti į šaldytuvą.
Išbrinkinti piene želatiną. Tada ištirpinti kaitinant. Atvėsinti.
Grietinę ir cukrų suplakti elektriniu plaktuvu, supilti atvėsusį pieną su želatiną ir vėl išplakti.
Į turimą masę sudėti želė gabaliukus ir išmaišyti. Supilti į formą ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Komentarai (12)
-
Smilte
2016-12-20 13:31
nem skanumelis
-
kukute
2016-07-03 19:06
nereikia cia pieno, cia reikia cukraus pudros :)
-
asta
2015-06-21 08:00
Puikus receptas...
-
Aiste
2015-04-14 21:23
Super! Pavyko ir patiko! Aciu :)
-
nijole
2015-04-04 16:18
Fainas fainas fainas desertas.
-
Dalia
2014-12-06 17:02
darau panašiai tik pertepu torto lakštus
-
Laura
2014-07-12 10:41
Isbandytas ir labai pavykes. Aciu uz recepta.
-
Auga_Augustas
2014-03-05 14:55
neblogai tik isore kazkokia bet skonis woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww mldc padirbeta!!!
-
danute
2013-12-22 14:54
Skanu