300 gramų | kiauliena (nugararinė) |
300 gramų | jautiena (kumpis) |
200 gramų | vištiena (filė) |
1 vienetas | svogūnai |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
10 vienetų | pievagrybiai |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | rozmarinas |
REIKIA; 10vnt pievagrybiu ,1 vnt svogūno, 1 šaukšto miltų, puses stiklinės vandens, 1vnt grybų sultinio kubelio.
Smulkiai supjaustome pievagrybius ir svogūną ir sudedame į įkaitintą keptuvę. Pakepiname kol paruduos, tada užpilame vandenyje išmaišytus miltus ir grybų sultinio kubelį. Palaukiame kol užverda ir padažiukas paruoštas. Išvirtas bulves su lupenom pjaunu pusiau ir dedu į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Musak
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Paprika įdaryta faršu
- Avienos muštiniai
- Jautienos maltinukai
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Suktinukai patale
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Pyragas su mėsa
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Turkiškas kebabas
- Naminis šnicelis
- Keptas triušis su ryžiais
- Įdaryta cukinija
- Pyragas su kukuliais
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Koldūnai su mėsa
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Kepta veršiena
Ūkininko suktinukas
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, nugararinė,
300 gramų -
Jautiena, kumpis,
300 gramų -
Vištiena, filė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
10 vienetų - Prieskoniai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
10 vienetų -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Rozmarinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustome 1cm storio gabaliukais ir išmušame. Išmuštą kiaulienos gabaliuką dedame ant pjaustymo lentelės ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus klojame išmuštos jautienos gabaliuką ir pabarstome prieskoniais. Toliau dedame lengvai pamuštą vištos krūtinėlę ir ant jos truputį rozmarino. Visus tris gabaliukus gražiai susukame ir susmeigiame su dantų krapštukais kad neiširtu. Imame skardą ir išklojame folija. Pašlakstome aliejum ir sudedame suktinukus. Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame apie 35-45 min. Kol suktinukai kepa galima paruošti padažą.
REIKIA; 10vnt pievagrybiu ,1 vnt svogūno, 1 šaukšto miltų, puses stiklinės vandens, 1vnt grybų sultinio kubelio.
Smulkiai supjaustome pievagrybius ir svogūną ir sudedame į įkaitintą keptuvę. Pakepiname kol paruduos, tada užpilame vandenyje išmaišytus miltus ir grybų sultinio kubelį. Palaukiame kol užverda ir padažiukas paruoštas. Išvirtas bulves su lupenom pjaunu pusiau ir dedu į lėkštę.