![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiaulienos kepsnys su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
3 vienetai | svogūnai |
800 gramų | kiauliena |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa įtrinama maltais prieskoniais su druska ir laikoma 24 val. Po to apibarstoma miltais, apkepama karštuose riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje (palaistoma atsiradusiomis sultimis). Baigiant kepti suberiami supjaustyti svogūnai. Iškepusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu, kuriame kepė. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis, šviežiomis salotomis, keptais obuoliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kiaulienos troškinys
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Netikras zuikis
-
Jautienos vyniotiniai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Jautienos kotletai
-
Karštas plovas
-
Zrazai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Virtos naminės dešrelės
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Karališkieji kotletai
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Įdaryti makaronai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Čili jautienos gaminimas
Kiaulienos kepsnys su kmynais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kiauliena,
800 gramų - Kmynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa įtrinama maltais prieskoniais su druska ir laikoma 24 val. Po to apibarstoma miltais, apkepama karštuose riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje (palaistoma atsiradusiomis sultimis). Baigiant kepti suberiami supjaustyti svogūnai. Iškepusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu, kuriame kepė. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis, šviežiomis salotomis, keptais obuoliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Tomas
2008-10-20 17:36
Ten kvieiniai miltai, buvo klaida.
-
alina
2008-10-20 15:08
manyciau reiketu pasitobulinti rasysena ir neklaidinti zmoniu, rasant nesamones, pvz parasyta 1 saukstas kvieciu, kuriu visai nera aprasyta gaminimo aprasyme, nemokat parasyti kvietiniu miltu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...