1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
3 vienetai | svogūnai |
800 gramų | kiauliena |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Kebabas ant iešmo
- Medžiotojų kepsniai
- Įdaryta veršiena
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Egzotiškas karbonadas
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Kepta šoninė
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Įdarytas faršo zuikis
- Įdaryta cukinija
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Kepsnys su persikų padažu
- Keptos veršienos šlaunelės
- Malta mėsa tešloje
- Itališka veršienos filė
- Karbonadas „Skanumas“
- Kepta aviena
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kiauliena,
800 gramų - Kmynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa įtrinama maltais prieskoniais su druska ir laikoma 24 val. Po to apibarstoma miltais, apkepama karštuose riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje (palaistoma atsiradusiomis sultimis). Baigiant kepti suberiami supjaustyti svogūnai. Iškepusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu, kuriame kepė. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis, šviežiomis salotomis, keptais obuoliais.
Komentarai (8)
-
Tomas
2008-10-20 17:36
Ten kvieiniai miltai, buvo klaida.
-
alina
2008-10-20 15:08
manyciau reiketu pasitobulinti rasysena ir neklaidinti zmoniu, rasant nesamones, pvz parasyta 1 saukstas kvieciu, kuriu visai nera aprasyta gaminimo aprasyme, nemokat parasyti kvietiniu miltu