Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.
Troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
0.5 litro | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Zrazai
- Bulvių apkepas su šparagais
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Strėvos suktinis
- Šašlykas svogūnų marinate
- Įdarytos paprikos
- Įdaryti pievagrybiai
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Kiaulienos šonkauliukai
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Vasaros šašlykas
- Šašlykai citrinų marinate
- Karbonadas „Skanumas“
- Pikantiškoji kiauliena
Troškinta veršiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Konservuoti žirneliai,
0.5 litro - Salotos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ligitai
2010-01-18 19:09
Laukiam komentaro... :-|
-
ligita
2010-01-15 02:41
:-( Darysiu sestadieni , atsiusiu komentara.Aciu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...