Troškinta veršiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas veršiena (kumpis)
5 valgomieji šaukštai aliejaus
1 vienetas morkos
1 vienetas salierai
1 vienetas svogūnai
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 valgomasis šaukštas sūris (tarkuotas, fermentinis)
0.5 litro konservuoti žirneliai
šiek tiek salotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta veršiena

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.

Reklama:

Komentarai (7)


  • Ligitai 2010-01-18 19:09

    Laukiam komentaro... :-|


  • ligita 2010-01-15 02:41

    :-( Darysiu sestadieni , atsiusiu komentara.Aciu


Daugiau receptų