Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.
Troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 0.5 litro | konservuoti žirneliai |
| šiek tiek | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniškos šventės namuose
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Pievagrybių apkepas
-
Paprikų laiveliai
-
Keptas kumpis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Šveicariška veršiena
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Aštrus šašlykas
-
Holishki (balandėliai)
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
Troškinta veršiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Konservuoti žirneliai,
0.5 litro - Salotos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ligitai
2010-01-18 19:09
Laukiam komentaro... :-|
-
ligita
2010-01-15 02:41
:-( Darysiu sestadieni , atsiusiu komentara.Aciu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
