Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.

Troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
0.5 litro | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Ranka
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kotletukai ant laužo
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Naminės dešrelės
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Jautienos kotletai
-
Kotletai su įdaru
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kotletukai
-
Įdaryti pievagrybiai
Troškinta veršiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Konservuoti žirneliai,
0.5 litro - Salotos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ligitai
2010-01-18 19:09
Laukiam komentaro... :-|
-
ligita
2010-01-15 02:41
:-( Darysiu sestadieni , atsiusiu komentara.Aciu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...