
Veršienos maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
2 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta be plėvių mėsa supjaustoma ir sumalama. Pridedama piene mirkyto batono, riebaluose pakepintų kapotų svogūnų, truputį sultinio, kiaušinis, pipirų, druskos. Masė sumaišoma, kad būtų rišli ir puri. Iš jos daromi apvalūs 1,5 cm storio maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau maltiniai sudedami į dubenį ir 10 min. palaikomi karštoje orkaitėje. Tiekiami pusdubenyje, užpilti sviestu. Kartu tiekiama įvairių daržovių, makaronų ar kruopų košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai gurmanams
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Mėsos kepsniai
-
Sultingi šašlykai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Pievagrybių apkepas
-
Šveicariška veršiena
-
Kepsnys Verseka
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiškio kepsnys
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Šašlykai iškylai
-
Veršienos kotletukai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
Veršienos maltiniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Sultinys
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta be plėvių mėsa supjaustoma ir sumalama. Pridedama piene mirkyto batono, riebaluose pakepintų kapotų svogūnų, truputį sultinio, kiaušinis, pipirų, druskos. Masė sumaišoma, kad būtų rišli ir puri. Iš jos daromi apvalūs 1,5 cm storio maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau maltiniai sudedami į dubenį ir 10 min. palaikomi karštoje orkaitėje. Tiekiami pusdubenyje, užpilti sviestu. Kartu tiekiama įvairių daržovių, makaronų ar kruopų košės.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...