
Veršienos maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
2 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta be plėvių mėsa supjaustoma ir sumalama. Pridedama piene mirkyto batono, riebaluose pakepintų kapotų svogūnų, truputį sultinio, kiaušinis, pipirų, druskos. Masė sumaišoma, kad būtų rišli ir puri. Iš jos daromi apvalūs 1,5 cm storio maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau maltiniai sudedami į dubenį ir 10 min. palaikomi karštoje orkaitėje. Tiekiami pusdubenyje, užpilti sviestu. Kartu tiekiama įvairių daržovių, makaronų ar kruopų košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta cukinija
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kiaulienos karis
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Aluje troškinta jautiena
-
Virtos naminės dešrelės
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Suktinukai patale
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Mėsos pynutės
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Veršienos maltiniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Sultinys
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta be plėvių mėsa supjaustoma ir sumalama. Pridedama piene mirkyto batono, riebaluose pakepintų kapotų svogūnų, truputį sultinio, kiaušinis, pipirų, druskos. Masė sumaišoma, kad būtų rišli ir puri. Iš jos daromi apvalūs 1,5 cm storio maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau maltiniai sudedami į dubenį ir 10 min. palaikomi karštoje orkaitėje. Tiekiami pusdubenyje, užpilti sviestu. Kartu tiekiama įvairių daržovių, makaronų ar kruopų košės.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...