
200 gramų | sviestas |
500 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (patepimui) |
P.s-vietoj sultinio ištirpdau kubeli Galina Blanka arba Maggi 0,5l verdančio vandens,suberiu smulkintus krapus ir tuomet trapūs ir sultingi kibinai viens po kito tiesiog tirpsta burnoje ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Lengvas Zuikis
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Faršo vyniotinis
-
Suktinukai patale
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Sprandinės kepsnys
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Paprikų laiveliai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Spageti su kukuliais
-
Kibinai "Su meile"
-
Šašlykai gurmanams
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Pievagrybių apkepas
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Indiškai kepta kiauliena
Trapūs,sultingi kibinai

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Druska
-
Kiaulienos šoninė,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai - Kvapieji pipirai
- Aliejus, patepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį sutarkuokite sviestą, supilkite persijotus miltus ir tol trupinkit sviestą maišydami su miltais,kol gausis smulkūs trupinėliai.Vėliau po truputį dėkite grietinę ir įmuškite kiaušinius bei įberkite druskos. Viską gerai sumaišykite, įdėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų. Kol tešla vėsta ir alsuoja:)- paruoškite įdarą. Kiaulienos šoninę kiek galima smulkiau supjaustykit,įmaišykit susmulkintą kvadratėliais svogūną,įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Ištraukite tešlą iš šaldytuvo,padalinkit savo mažo moteriško kumštelio dydžio gabalėliais,iškočiokite arba tiesiog išmaigykit pirštais 3-4mm storumo apskritimus.Į tešlos apskritimą įdėkite šaukštą mėsos įdaro ir pirštais užspauskite,o po to užsukite virvele kraštus.Ant skardos patieskite kepimo popierių, ant jo sudėkite kibinus, patepkite kiaušiniu ir viršuje ties užsukta virvele iš abiejų pusių su peiliu ar tiesiog įkirpkite žirklutėmis tešlą,kad liktų skylutės - per jas iš kibino vidaus kepimo metu išeidinės garai ir kibinas neplyš nereikiamoj vietoj. Kepkite 180°C orkaitėje apie 40min. Kibinai išties gaunasi ne prastesni nei Trakuose - trapūs ir sultingi.Skanaus!!!
P.s-vietoj sultinio ištirpdau kubeli Galina Blanka arba Maggi 0,5l verdančio vandens,suberiu smulkintus krapus ir tuomet trapūs ir sultingi kibinai viens po kito tiesiog tirpsta burnoje ;)
Komentarai (117)
-
Sniege
2019-07-22 10:26
Atrodo labai skaniai.bandysiu
-
Karaimas
2019-07-06 17:22
Kokie kibinai su kiauliena??????????
-
Teresa
2019-01-07 13:22
Labai skanu
-
Danutė
2019-01-06 18:24
Super
-
Nijole
2019-01-06 14:44
Tokiam kiekiui miltu reikia maziau grietines deti ir nelips tesla.
As i 800 gr. Miltu dedu 100 gr. Grietines
-
Agniete
2018-09-14 21:32
Aciu uz recepta - labai skanus
-
Julija
2018-06-22 18:52
Tobulas receptas! Labai skanus kibinai gaunasi, pasaka :) iseina apie 16-18 vnt.
-
stefanija
2018-05-01 10:32
ačiū už išsamią informaciją, seilės bėga.
-
Eglė
2018-03-15 09:48
Kiek iš šios masės maždaug išeina kininų?
-
ina
2017-09-29 18:47
jau metus kai gaminu pagal si recepta labai skanus visiem seimos nariams patinka.o del lipumo teslos tai man irgi limpa , bet nieko truputi dadedu miltu ir ok.Aciu uz recepta