Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.

Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Balandėliai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Keptos kepenėlės
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kaukazo šašlykai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Įdarytos parikos
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Šveicariška veršiena
-
Kotletukai
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...