Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.

Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta aviena
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Malta mėsa tešloje
-
Kepsniukai folijoje
-
Dešrelių pynė
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Ežero šašlykas
-
Suktinukai patale
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Ėrienos šašlykas
-
Kotletai su įdaru
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Įdaryti burokėliai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Įdaryta cukinija
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...