Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.

Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kepsneliai su sūriu
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Jautienos šašlykas
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Aštrus karbonadas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Veršienos šašlykas
-
Sibiro koldūnai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Bulvių patiekalas
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...