Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.

Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Iškylos dešrelės
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Jautienos maltinukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Naminiai kotletukai
-
Įdaryta cukinija
-
Kepsnys Verseka
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Malta mėsa tešloje
-
Sultingas šnicelis
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Musak
-
Mėsos troškinys laivelyje
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...