Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.

Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Suadytas karbonadas
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Kelmas
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Suktinukai patale
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kepta menkė
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Ūkininko suktinukas
-
Triušienos šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Tekiloje marinuota jautiena
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...