Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | veršiena (nugarinė) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kukuliai
-
Aurimo šašlykas
-
Medžiotojų šašlykai
-
Įdarytos parikos
-
Įdaryti makaronai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kepenys su mandarinais
-
Kukuliai su padažu
-
Vikšrų vakarienė
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Kiškio kepsnys
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Turkiškas kebabas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Cukinijų laiveliai
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
