
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šonkauliukai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Šašlykai su majonezu
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Keptas paršelis
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kotletai
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Triušienos vyniotinis
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...