
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Keptas kumpis
-
Basturma
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Netikras zuikis tešloje
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...