
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykas kitaip
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Maltinukai su sūriu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kepenys su mandarinais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Mėsa su apelsinais
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos guliašas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...