Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Kaimiškas pjausnys
- Jautienos kotletukai
- Suktinukai
- Jautiena kiniškai
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Malta mėsa tešloje
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Italijos kukuliai
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Grikių kotletai su mėsa
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Šašlykai su majonezu
- Gardūs veršienos karbonadai
- Sprandinės kepsnys
- Jautienos kepsnys
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kepta menkė
- Prancūziškas triušis
- Keptų kepenų gaminimas
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...