
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Netikras zuikis
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Sultingas šnicelis
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Pikantiška triušiena
-
Aštrus guliašas
-
Daniškas plovas
-
Virtos kiaulės kojos
-
Mineralinis šašlykas
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Kiauliena su keptais pomidorais
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...