
1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 stiklinės | kečupas (aštrus) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | svogūnai (marinuoti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
Kepame keptuvėje.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkieji kotletai
-
Šutinta stirniena
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Kepta veršiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Sotieji zrazai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Virtos veršelio kojos
-
Kepenys japoniškai
-
Triušienos pjausniai
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Ekspress šašlykai
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Kepsniai su sūriu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Kečupas, aštrus,
1.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai, malti,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Svogūnai, marinuoti
- Aliejus
- Druska
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
luka
2012-01-05 14:53
Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo. :super: :-)
-
jurgita
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu :super: