![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepsniai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 stiklinės | kečupas (aštrus) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | svogūnai (marinuoti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
2.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.
Kepame keptuvėje.
3.
Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Medžiotojų šašlykai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Kepsniai su sūriu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Kečupas, aštrus,
1.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai, malti,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Svogūnai, marinuoti
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
luka
2012-01-05 14:53
Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo. :super: :-)
-
jurgita
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...