Kepsniai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
| 400 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1.5 stiklinės | kečupas (aštrus) |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai (malti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | svogūnai (marinuoti) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
2.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.
Kepame keptuvėje.
3.
Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Ponios cepelinai"
-
Neringos kepsnys
-
Apkepas „Greitukas“
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Prancūziškas triušis
-
Veršienos pjausniai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kotletai lenkiškai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Balandėliai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kiaulienos kepsniai
-
Šašlykas kitaip
Kepsniai su sūriu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Kečupas, aštrus,
1.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai, malti,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Svogūnai, marinuoti
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
luka
2012-01-05 14:53
Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo. :super: :-)
-
jurgita
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
