1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 stiklinės | kečupas (aštrus) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | svogūnai (marinuoti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
Kepame keptuvėje.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta jautiena
- Kibinai "Su meile"
- Suktinukai patale
- Kiaulienos muštinis
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Paprasti balandėliai
- Gardūs veršienos karbonadai
- Virta šerniena
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Kiauliena grill
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Griežčių apkepas su mėsa
- Jautienos čenakai
- Pyragas su kukuliais
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Sotieji zrazai
- Pietūs moliniame inde
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
Kepsniai su sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Kečupas, aštrus,
1.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai, malti,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Svogūnai, marinuoti
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
luka
2012-01-05 14:53
Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo. :super: :-)
-
jurgita
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu :super: