
Kepsniai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 stiklinės | kečupas (aštrus) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | svogūnai (marinuoti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
2.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.
Kepame keptuvėje.
3.
Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čanachai su čiobreliais
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Plovas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Itališka veršienos filė
-
Armėniški arba mini mantai
-
Sibiro koldūnai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Naminiai hamburgeriai
-
Tradiciniai šašlykai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
Kepsniai su sūriu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Kečupas, aštrus,
1.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai, malti,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Svogūnai, marinuoti
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
luka
2012-01-05 14:53
Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo. :super: :-)
-
jurgita
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...