Išvirusias bulves nulieti šaltu vandeniu, nulupti ir nakčiai palikti šaltai.
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais. Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais, bulves supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir 2 minutes pakepinti mėsos gabalėlius iš visų pusių. Išgriebti iš keptuvės, pasūdyti.
Keptuvėje likusiuose riebaluose pačirškinti šoninę. Suversti bulves ir kepti, kol gražiai pagels. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos, suberti svogūno kubelius ir apibarstyti petražolėmis.
Suversti mėsos kubelius, apibarstyti pipirais, įmušti kiaušinius, apibarstyti laiškiniais česnakais ir dar pakepti (tik nemaišyti), kol sutirštės kiaušinių baltymai. Baigiant kepti viryklės kaitvietę galima išjungti.

Keptos bulvės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | bulvių (su lupenomis, virtos) |
200 gramų | jautiena (kumpis) |
1 vienetas | svogūnai |
40 gramų | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 valgomasis šaukštas | česnakas (laiškiniai, kapoti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos veršelio kojos
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Aurimo šašlykas
-
Įdaryti pomidorai
-
Šašlykai iškylai
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos guliašas
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Sibiro koldūnai
-
Tikro dzūko pietūs
-
Karštas plovas
-
Sauliaus kibinai
-
Pyragas su kukuliais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Veršienos šašlykas
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Neįprasti šašlykai
-
Vikšrų vakarienė
Keptos bulvės su mėsa
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, su lupenomis, virtos,
300 gramų -
Jautiena, kumpis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė,
40 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, laiškiniai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai
Gaminimo eiga:
Išvirusias bulves nulieti šaltu vandeniu, nulupti ir nakčiai palikti šaltai.
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais. Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais, bulves supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir 2 minutes pakepinti mėsos gabalėlius iš visų pusių. Išgriebti iš keptuvės, pasūdyti.
Keptuvėje likusiuose riebaluose pačirškinti šoninę. Suversti bulves ir kepti, kol gražiai pagels. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos, suberti svogūno kubelius ir apibarstyti petražolėmis.
Suversti mėsos kubelius, apibarstyti pipirais, įmušti kiaušinius, apibarstyti laiškiniais česnakais ir dar pakepti (tik nemaišyti), kol sutirštės kiaušinių baltymai. Baigiant kepti viryklės kaitvietę galima išjungti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai