300 gramų | bulvių (su lupenomis, virtos) |
200 gramų | jautiena (kumpis) |
1 vienetas | svogūnai |
40 gramų | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 valgomasis šaukštas | česnakas (laiškiniai, kapoti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais. Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais, bulves supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir 2 minutes pakepinti mėsos gabalėlius iš visų pusių. Išgriebti iš keptuvės, pasūdyti.
Keptuvėje likusiuose riebaluose pačirškinti šoninę. Suversti bulves ir kepti, kol gražiai pagels. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos, suberti svogūno kubelius ir apibarstyti petražolėmis.
Suversti mėsos kubelius, apibarstyti pipirais, įmušti kiaušinius, apibarstyti laiškiniais česnakais ir dar pakepti (tik nemaišyti), kol sutirštės kiaušinių baltymai. Baigiant kepti viryklės kaitvietę galima išjungti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Lazaninis makaronų apkepas
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Įdarytos parikos
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Įdaryti makaronai
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Kotletai
- Didkotlečiai su ryžiais
- Stirnienos vyniotiniai
- Keptų kepenų gaminimas
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Vyniotinis Kubilas
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
Keptos bulvės su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, su lupenomis, virtos,
300 gramų -
Jautiena, kumpis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė,
40 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, laiškiniai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirusias bulves nulieti šaltu vandeniu, nulupti ir nakčiai palikti šaltai.
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais. Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais, bulves supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir 2 minutes pakepinti mėsos gabalėlius iš visų pusių. Išgriebti iš keptuvės, pasūdyti.
Keptuvėje likusiuose riebaluose pačirškinti šoninę. Suversti bulves ir kepti, kol gražiai pagels. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos, suberti svogūno kubelius ir apibarstyti petražolėmis.
Suversti mėsos kubelius, apibarstyti pipirais, įmušti kiaušinius, apibarstyti laiškiniais česnakais ir dar pakepti (tik nemaišyti), kol sutirštės kiaušinių baltymai. Baigiant kepti viryklės kaitvietę galima išjungti.