
Daniškas plovas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | ryžiai (rizoto) |
šiek tiek | prieskoniai (veršienai ar kiaulienai) |
150 gramų | veršiena |
150 gramų | kiauliena |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.25 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai (tyrė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Netikras zuikis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Mėsos paplotėlis
-
Kepsnys su makaronais
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Kepenys su mandarinais
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Karališkas kepsnys
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Veršienos muštiniai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Keptas kiaulienos kumpis
Daniškas plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, rizoto,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, veršienai ar kiaulienai
-
Veršiena,
150 gramų -
Kiauliena,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pomidorai, tyrė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...