Daniškas plovas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | ryžiai (rizoto) |
| šiek tiek | prieskoniai (veršienai ar kiaulienai) |
| 150 gramų | veršiena |
| 150 gramų | kiauliena |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorai (tyrė) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kumpis
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Vasaros šašlykiukas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Šašlykai vyno marinate
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Šašlykai su majonezu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Pietūs moliniame inde
-
Plovas
Daniškas plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, rizoto,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, veršienai ar kiaulienai
-
Veršiena,
150 gramų -
Kiauliena,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pomidorai, tyrė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
