Daniškas plovas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | ryžiai (rizoto) |
šiek tiek | prieskoniai (veršienai ar kiaulienai) |
150 gramų | veršiena |
150 gramų | kiauliena |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.25 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai (tyrė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karbonadas „Skanumas“
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Dešrelių pynė
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Jautienos kukuliai
- Triušienos šašlykas
- Įdarytos parikos
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Avienos šonkauliukai
- Mėsos apkepas
- Kepta marinuota veršiena
- Kepta veršiena
- Blynai su kepenų įdaru
- Šašlykai gurmanams
Daniškas plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, rizoto,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, veršienai ar kiaulienai
-
Veršiena,
150 gramų -
Kiauliena,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pomidorai, tyrė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...