Daniškas plovas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | ryžiai (rizoto) |
| šiek tiek | prieskoniai (veršienai ar kiaulienai) |
| 150 gramų | veršiena |
| 150 gramų | kiauliena |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorai (tyrė) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Žuvinto kepsnys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Guliašas su šafranu
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kepta menkė
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Musak
-
Troškintos veršienos kepenėlės
Daniškas plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, rizoto,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, veršienai ar kiaulienai
-
Veršiena,
150 gramų -
Kiauliena,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pomidorai, tyrė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
