Bulvytės su dešrelėmis
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas dešrelės
6 vienetai bulvių (virtos su lupena)
Marinatui:
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 arbatinis šaukštelis garstyčių milteliai
1 arbatinis šaukštelis medus
0.5 arbatinio šaukštelio druska
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis čiobreliai
1 žiupsnelis džiovintas raudonėlis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Dešrelėms paruoškite marinatą: sumaišykite visus prieskonius, jais apiberkite dešreles, sudėkite medų ir majonezą, pamaišykite.
2.
Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite stambiais griežinėliais, berkite prieskoniais.
3.
Kepkite ant laužo, kol dešrelės ims trūkinėti, o bulvės apskrus. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvytės su dešrelėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Marinatui:
Gaminimo eiga:
  1. Dešrelėms paruoškite marinatą: sumaišykite visus prieskonius, jais apiberkite dešreles, sudėkite medų ir majonezą, pamaišykite.

  2. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite stambiais griežinėliais, berkite prieskoniais.

  3. Kepkite ant laužo, kol dešrelės ims trūkinėti, o bulvės apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų