
Bulvytės su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | dešrelės | |
6 vienetai | bulvių (virtos su lupena) | |
Marinatui: | ||
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai | |
1 arbatinis šaukštelis | medus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | čiobreliai | |
1 žiupsnelis | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Dešrelėms paruoškite marinatą: sumaišykite visus prieskonius, jais apiberkite dešreles, sudėkite medų ir majonezą, pamaišykite.
2.
Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite stambiais griežinėliais, berkite prieskoniais.
3.
Kepkite ant laužo, kol dešrelės ims trūkinėti, o bulvės apskrus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Šutinta kiškiena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Neįprasti šašlykai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Medžiotojų šašlykai
-
Karališkieji kotletai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Šašlykai
-
Vyne troškintas triušis
-
Karališkas kepsnys
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kotletai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Strėvos suktinis
Bulvytės su dešrelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Dešrelės,
1 kilogramas -
Bulvės, virtos su lupena,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčių milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešrelėms paruoškite marinatą: sumaišykite visus prieskonius, jais apiberkite dešreles, sudėkite medų ir majonezą, pamaišykite.
Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite stambiais griežinėliais, berkite prieskoniais.
Kepkite ant laužo, kol dešrelės ims trūkinėti, o bulvės apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...