Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.

Triušienos vyniotinis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | triušiena (visas triušis) |
450 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
75 gramai | sviestas |
šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Bulvių patiekalas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Apkepta virta karka
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Šašlykai
-
Mėsos apkepas
-
Čenachai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Garfildo lazanija
Triušienos vyniotinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, visas triušis,
1.5 kilogramo -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
450 gramų -
Sviestas,
75 gramai - Čiobreliai, džiovinti
- Muskatas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
gintautas
2010-11-03 11:49
BANDYSIU GAMINTI
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...