Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.

Triušienos vyniotinis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | triušiena (visas triušis) |
450 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
75 gramai | sviestas |
šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su kukuliais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Vikšrų vakarienė
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kotletai su įdaru
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kepti inkstai
-
Paprika įdaryta faršu
-
Kukuliukai švediškai
-
Tortilijos
-
Kapota keri mėsa
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kotletukai
-
Keptas kumpis
-
Įdaryti makaronai
Triušienos vyniotinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, visas triušis,
1.5 kilogramo -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
450 gramų -
Sviestas,
75 gramai - Čiobreliai, džiovinti
- Muskatas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
gintautas
2010-11-03 11:49
BANDYSIU GAMINTI
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...