400 gramų | cukinija |
2 vienetai | paprika |
100 gramų | želės cukrus „multi“ |
100 gramų | sūris (Filadelfija) |
7 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
500 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Tiek feta, tiek Filadelfijos sūrį supjausyti nedideliais kubeliais.
Formuoti iš faršo kamuoliukus su įdaru. Į kamuoliukų vidų įdedame 1 gabalėlį feta sūrio ir 1 gabalėlį Filadelfijos sūrio.
Suformuojame kamuoliukų tiek, kiek turime mėsos ir sūrio.
Kamuoliukus troškinti padaže.
Padažas: sutrinti pomidorai be odelių, cukinija, česnakas ir paprika. Visas daržoves sutrinti ir pakaitinti keptuvėje.
Įpilti šiek tiek aliejaus ir vandens (2 šauktai aliejaus ir 250 ml vandens).
Padaže kamuoliukus virti apie 25 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos karis
- Pievagrybių apkepas
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Uzbekiškas šašlykas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Skanus šašlykiukas
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Virdžinijos kumpis
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Stirnienos vyniotiniai
- Steikai
- Mėsos apkepėlė
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Kiškio kepsnys
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
Sūrio kamuoliukai
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
400 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Želės cukrus „Multi“,
100 gramų -
Sūris, Filadelfija,
100 gramų -
Pomidorai,
7 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos faršą išminkyti su kiaušiniu, susmulkintais svogūnais, sutarkuota bulve, druska ir pipirais.
Tiek feta, tiek Filadelfijos sūrį supjausyti nedideliais kubeliais.
Formuoti iš faršo kamuoliukus su įdaru. Į kamuoliukų vidų įdedame 1 gabalėlį feta sūrio ir 1 gabalėlį Filadelfijos sūrio.
Suformuojame kamuoliukų tiek, kiek turime mėsos ir sūrio.
Kamuoliukus troškinti padaže.
Padažas: sutrinti pomidorai be odelių, cukinija, česnakas ir paprika. Visas daržoves sutrinti ir pakaitinti keptuvėje.
Įpilti šiek tiek aliejaus ir vandens (2 šauktai aliejaus ir 250 ml vandens).
Padaže kamuoliukus virti apie 25 minutes.