
350 gramų | kiauliena (faršas) |
120 gramų | sūris (fermentinis arba kietasis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 riekė | duona ( išmirkyta piene) |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Naminiai mėsainiai
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kebabas ant iešmo
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Vasaros šašlykas
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Aurimo šašlykas
-
Kukuliai su padažu
-
Netikras zuikis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Mėsos kukuliai
-
Kepenys japoniškai
-
Žuvinto kepsnys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Jautienos kepsnys
Karališkieji kotletai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
350 gramų -
Sūris, fermentinis arba kietasis,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Duona, išmirkyta piene,
1 riekė -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Juodieji pipirai
- Druska
- Aliejus
- Džiūvėsėliai
- Krapai
Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su mėsa. Tada supilti 1 kiaušinio baltymą, berti žiupsnį druskos, dėti apie 2 šaukštus miltų, sudėti piene išmirkytą batono riekę, pagardinti druska ir pipirais. Masę kruopščiai išminkykite rankomis.
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka ir sumaišyti su trintu česnaku, kiaušinio tryniu ir smulkintais krapais.
Iš mėsos daryti delno dydžio paplotį, dėti įdarą ir suformuoti kotletus.
Kotletus apvolioti džiūvėsiuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Komentarai (15)
-
Aldona
2019-01-25 19:15
Skanu.Norėčiau turėti šį receptuką.
-
gitana
2017-08-01 23:13
Receptas
-
Laima kaunietė
2016-08-01 12:07
norėjau pasakyt Virginijai Kaupienei,kad valgyt iš vis nesveika
-
☺ pau
2016-05-19 10:58
O iskur ten krapai atsirado?
-
Brigita
2015-11-25 22:19
Ko jus cia nesuprantat lietuviskai raso,kad reikia batono ismirkyto piene.O del druskos cia pagal Jusu norus!
-
Inga
2015-11-24 02:36
Matyt airiskas receptas, duona ir batonas skirtumu neturi :)) lb skanus!! :))
-
Jurga
2015-09-05 12:43
Aš nesupratau ar duona dėt ar batoną,ar 2 ar 3 šaukštai miltų,ir druskos du kartus dėti?
-
jolanta
2015-09-04 23:55
Tai nesupratau,ar duonos reikia,ar batono? Ir dar vadinasi karališki, na gal todėl ir karališki,nes paprastas žmogus nesupranta
-
inga
2015-09-03 13:57
Labai skanus kotletai gavosi
-
kristina
2015-09-02 19:35
mano vaikai nemegsta kotletu,bet kai iškepiau šiuos,sake visalaik tokius kept