Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtos kiaulės kojos
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Maltiniai su grybų padažu
- Guliašas su kiauliena
- Šašlykai su majonezu
- Karbonadas „Skanumas“
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Faršu įdaryti pomidorai
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Virdžinijos kumpis
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Virtas rūkytas kumpis
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Rostbifas
- Jautienos kotletai
- Paprastieji šašlykai
- Kaukazietiškas šašlykas
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...