Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
| 1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotieji zrazai
-
Vikšrų vakarienė
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Jautienos cimesas
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Sibiro koldūnai
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kebabas ant iešmo
-
Naminiai kotletukai
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
"Ponios cepelinai"
-
Virtos veršelio kojos
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kelmas
-
Faršo vyniotinis
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
