Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!

Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos kepsniai
-
Guliašiukas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsnys su makaronais
-
Dešrelės su įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Čipolino galvelės
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šernienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...