Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!

Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenys japoniškai
-
Šernienos kepsnys
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Mėsos apkepas
-
Kotletai
-
Mineralinis šašlykas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kotletukai šventiškai
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Keptas kumpis
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Jautienos kotletukai
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Orkaitėje keptas paršelis
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...