Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.
Strėvos suktinis kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | jautiena (karbonadas) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (kepsniui pagardinti) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zrazai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos muštinis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Jautienos kepsnys
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Karališkas kepsnys
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Guliašas su kiauliena
-
Keptos kepenėlės
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
Strėvos suktinis kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, karbonadas,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, kepsniui pagardinti,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
