
800 gramų | jautiena (karbonadas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (kepsniui pagardinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Vikšrų vakarienė
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kiaulienos guliašas
-
Įdarytos parikos
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kibinai "Su meile"
-
Ežero šašlykas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kelmas
-
Keptos kepenėlės
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Netikras zuikis
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
Strėvos suktinis kitaip

- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, karbonadas,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, kepsniui pagardinti,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.