Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.

Dzūkiški kukulaičiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
500 gramų | jautienos faršas |
25 gramai | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Mūsų šašlikas
-
Mėsa folijoje
-
Guliašas su šafranu
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Dešrelės su įdaru
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Suktinukai patale
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos maltinukai
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos šašlykai greitai
Dzūkiški kukulaičiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
400 mililitrų - Prieskoniai
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Bazilikas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Giedrė
2012-03-29 17:33
Skanu! Tik aš patobulinau receptą kiek - į faršą dedu kiaušinį ir maltų džiūvesėlių (šiek tiek) bei mažą skiltelę česnako. Apskrudusius kukulius dar kiek patroškinu garuose - kažkaip man ramiau, kad mėsa bus tikrai gerai apdorota, nes šitie kukuliukai ypač patiko vaikams ;-) .
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...