Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
Dzūkiški kukulaičiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 400 mililitrų | aliejaus |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 500 gramų | jautienos faršas |
| 25 gramai | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | bazilikas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Jautiena kiniškai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Aštrus šašlykas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Vasaros šašlykiukas
-
Naminiai mėsainiai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Zrazai
-
Cukinijų laiveliai
-
Dešrelės su įdaru
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Karališkas kepsnys
-
Rostbifas
-
Ėrienos šašlykas
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Veršienos maltiniai
Dzūkiški kukulaičiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
400 mililitrų - Prieskoniai
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Bazilikas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Giedrė
2012-03-29 17:33
Skanu! Tik aš patobulinau receptą kiek - į faršą dedu kiaušinį ir maltų džiūvesėlių (šiek tiek) bei mažą skiltelę česnako. Apskrudusius kukulius dar kiek patroškinu garuose - kažkaip man ramiau, kad mėsa bus tikrai gerai apdorota, nes šitie kukuliukai ypač patiko vaikams ;-) .
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
