Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!

Avienos šonkauliukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (šonkauliukai) |
2 vienetai | citrinos |
100 mililitrų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | rozmarinas (smulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenys su mandarinais
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Jautienos cimesas
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Malta mėsa tešloje
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Aštrus guliašas
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Stirnienos kumpis
-
Mėsos kukuliukai
-
Karamelizuotas keptas kumpis
Avienos šonkauliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Mėta, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...