Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Avienos šonkauliukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | avienos (šonkauliukai) |
| 2 vienetai | citrinos |
| 100 mililitrų | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | rozmarinas (smulkinti) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Neįprasti šašlykai
-
Karališkieji kotletai
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Naminiai kotletukai
-
Paprastasis guliašas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Buritos (burritos)
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kotletukai su sūriu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Mėsos apkepėlė
Avienos šonkauliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Mėta, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
