Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Avienos šonkauliukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (šonkauliukai) |
2 vienetai | citrinos |
100 mililitrų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | rozmarinas (smulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Šašlykai
- Jautienos kotletai
- Triušienos pjausniai
- Netikras zuikis tešloje
- Kiaulienos kepsneliai
- Sprandinės kepsnys
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Grill dešrelės
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Triušienos vyniotinis
- Kukuliukai švediškai
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Kepenėlės su vaisiais
- Kepsnys su persikų padažu
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Kiaulienos suktinukai
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Kepta aviena
- Daniškas plovas
Avienos šonkauliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Mėta, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...