Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!

Avienos šonkauliukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (šonkauliukai) |
2 vienetai | citrinos |
100 mililitrų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | rozmarinas (smulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Įdaryti makaronai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Bulvių patiekalas
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Rostbifas
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Mėsa folijoje
-
Apkepas „La Graikija“
-
Guliašiukas
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
Avienos šonkauliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Mėta, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...