
Kiauliena aštriame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
500 gramų | kiauliena |
4 valgomieji šaukštai | miltai (kvietiniai) |
3 vienetai | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenys japoniškai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kukuliai su padažu
-
Šernienos kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Keptas kumpis
-
Veršienos maltiniai
-
Kepta veršiena
-
Karštas plovas
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Prancūziškas triušis
-
Buritos (burritos)
-
Mėsos apkepas
-
Kepta kiškiena marinate
-
Faršo vyniotinis
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
Kiauliena aštriame padaže
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Kiauliena,
500 gramų -
Miltai, kvietiniai,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
rasa
2017-11-02 23:12
Man Su tais miltais pienu IR mesa kazkas nelimpa
-
siga
2015-11-25 18:13
O kas cia duoda astruma,nieko nesupratau. Labai blogas receptas
-
bloga
2010-04-06 20:32
:bloga: :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...