1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
500 gramų | kiauliena |
4 valgomieji šaukštai | miltai (kvietiniai) |
3 vienetai | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Naminiai kotletukai
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Balandėliai
- Kotletai pomidorų padaže
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Mineralinis šašlykas
- Ant iešmo kepta aviena
- Virtas rūkytas kumpis
- Čanachai su čiobreliais
- Kepti kotletai su moliūgais
- Mėsos kepsnys su grybais
- Purienos
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Garfildo lazanija
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Netikras zuikis
- Mėsos troškinys laivelyje
Kiauliena aštriame padaže
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Kiauliena,
500 gramų -
Miltai, kvietiniai,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
Komentarai (8)
-
rasa
2017-11-02 23:12
Man Su tais miltais pienu IR mesa kazkas nelimpa
-
siga
2015-11-25 18:13
O kas cia duoda astruma,nieko nesupratau. Labai blogas receptas
-
bloga
2010-04-06 20:32
:bloga: :-p