2 stiklinės | avižinių dribsnių |
200 gramų | mėsa |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Karališkas kepsnys
- Jautiena gurmanams
- Kotletukai su sūriu
- Kotletai
- Balandėliai pagal Viką
- Čenachai
- Kotletai
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Neįprasti šašlykai
- "Ponios cepelinai"
- Kepta triušiena
- Vasaros šašlykiukas
- Virtos veršelio kojos
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Jautiena su garstyčių padažu
- Virdžinijos kumpis
- Mėsa su apelsinais
- Armėniški arba mini mantai
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
2 stiklinės -
Mėsa,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
1 stiklinė - Kalendra
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepama 30-40 min.
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
Komentarai (7)
-
EDITA PETRAVICIENE
2011-06-24 14:34
O KOKIOJ TEMPERATUROJ KEPT REIKIA
-
paulina
2009-04-24 20:02
labi skanuir grazu :super: :super2: :taip: :soku: :super:
-
loreta
2009-03-20 15:29
is sio recepto galima kepti ir kotletus,dribsniai su farsu,tikrai labai skanu :super: