Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Veršienos troškinys drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | veršiena (kumpis) |
| 2 vienetai | morkos |
| 100 gramų | sviestas |
| 150 gramų | vanduo |
| 20 gramų | želatina |
| 500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletai
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Mūsų šašlikas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Mėsos paplotėlis
-
Kepta kiauliena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Musak
-
Keptas kiškis
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kotletukai su sūriu
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Avienos šašlykas
-
Bačkonių suktinukas
Veršienos troškinys drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
