Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.

Veršienos troškinys drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | vanduo |
20 gramų | želatina |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Čipolino galvelės
-
Triušienos kukuliai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kotletukai su sūriu
-
Čanachai su čiobreliais
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Karbonadai iš faršo
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Mėsa su apelsinais
Veršienos troškinys drebučiuose
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai