Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.

Veršienos troškinys drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | vanduo |
20 gramų | želatina |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta triušiena
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kukuliai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Jautienos kepsnys
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kepta jautiena
-
Plovas
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Veršienos šašlykas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Didkotlečiai su ryžiais
Veršienos troškinys drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...