Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.

Veršienos troškinys drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | vanduo |
20 gramų | želatina |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Neįprasti šašlykai
-
Įdaryti makaronai
-
Kepsniai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai
-
Pietūs moliniame inde
-
Kotletukai ant laužo
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Mėsos duona
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kukuliai su padažu
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Įdaryta cukinija
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Steikai
-
Jautiena su garstyčių padažu
Veršienos troškinys drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...