
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (padažas) |
300 gramų | kiauliena (mentė ar kumpis) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Pietūs moliniame inde
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Zrazai
-
Kiniškos šventės namuose
-
Garfildo lazanija
-
Veršienos maltiniai
-
Aurimo šašlykas
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Smaližių liežuvis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Netikras zuikis
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Musak
Lengvi kiaulienos kepsneliai

- Paruošimo laikas:
- Aliejus, kepimui
- Pipirai, juodieji
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios, padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, mentė ar kumpis,
300 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
Komentarai (22)
-
Justinas
2015-04-11 07:07
Jo, blondinėm reik ir tokio recepto... tik neparašyta kiek g druskos dėti :D
...o kad ''lengvi'', tai joooo :D
-
rimas
2015-01-06 13:13
skaniau kada du kartus pamirkai kiausinyje ir dziuveseliuose
-
Ligita
2014-08-31 16:52
Nuostabu, puikus receptas 9/10 :)
-
dale
2014-04-13 08:57
skanu
-
kur tas,,lengvumas,,?
2014-02-08 13:57
mesoje?
-
Giedre
2012-02-02 11:42
Iprasta,bet skanu:) :super:
-
sms
2011-03-29 08:17
reiks pasigaminti :-)
-
ss
2010-10-02 01:14
Labai skanu, daznai kepu. greita ir ypac skanu. Skaniau nei bet kokiam restorane, patikekit. Aciu tomai.
-
lauris
2010-10-01 11:37
neblogai atrodo :super:
-
laurike
2010-02-10 20:15
Visai nieko tie kepsniukai, tik mesyte turi buti sviezia. Viena kart tai dariau su nesviezia, tai gavos naminiu tapkiu skonis :-D