Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
2.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Orkaitėje kepta višta
- Kepta antiena
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Kepta vištiena
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Troškintos vištų blauzdelės
- Maltos vištienos kebabas
- Vištienos kepsniukai
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Vištiena su daržovemis
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Kristina
2019-08-29 22:18
Lengva ir gardu butinai isbandisiu
-
[email protected]
2016-02-02 22:46
Skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...