
Kepta antis su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | anties |
80 gramų | taukai (kiaulių) |
200 gramų | grietinė |
300 gramų | grybai (virti) |
40 gramų | pomidorų padažas |
20 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išdarinėtas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas šaltai 2-3 val. Vėliau iškepamas orkaitėje ir supjaustomas. Grybai supjaustomi ir sudedami į skystį, kuriame kepa paukštis. Išėmus iškepusį paukštį, į tą skystį supilami miltai, išmaišyti vandenyje, ir supilamas pomidorų padažas. Viskas užvirinama ir užpilama ant tiekiamos paukštienos. Kartu duodama virtų ryžių ar bulvių košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Kijevo kotletas
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištiena su kopūstais
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Sojų marinatas vištienai
-
Irmos paukštiena patale
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištiena su čili
-
Kepti viščiukai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
Kepta antis su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
80 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Grybai, virti,
300 gramų -
Pomidorų padažas,
40 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas šaltai 2-3 val. Vėliau iškepamas orkaitėje ir supjaustomas. Grybai supjaustomi ir sudedami į skystį, kuriame kepa paukštis. Išėmus iškepusį paukštį, į tą skystį supilami miltai, išmaišyti vandenyje, ir supilamas pomidorų padažas. Viskas užvirinama ir užpilama ant tiekiamos paukštienos. Kartu duodama virtų ryžių ar bulvių košės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...