Tortas - Pavasarinis Napoleonas
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis bemielė sluoksniuotos tešla
1 skardinė kondensuotas pienas
200 gramų sviestas
1 vienetas citrinos
4 valgomieji šaukštai cukraus pudra
1 žiupsnelis pabarstukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.
2.
Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
3.
Iškepusius atvėsinti.
4.
Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.
5.
Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.
6.
Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.
7.
Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.
8.
Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas - Pavasarinis Napoleonas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.

  2. Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.

  3. Iškepusius atvėsinti.

  4. Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.

  5. Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.

  6. Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.

  7. Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.

  8. Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų