1 pakelis | bemielės sluoksniuotos tešlos |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 gramų | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1 žiupsnelis | pabarstukai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su mangais
- Lukos želė tortas
- Braškinis tortas
- Imbierinis tortas Kalėdoms
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Torteliai su uogomis
- Blynų tortas
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Šokoladinis Velykų tortas
- Tortas su braškėmis
- Vaikiškas meduoliukas
- Vaflių tortas su šokoladu
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Pyragas su varškės įdaru
- Tortas iš krekerių "Žuvytės"
- Nekeptas sausainių tortas
- Gardus tortas
- Sausainių ir varškės tortas
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 pakelis -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Sviestas,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Pabarstukai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir, truputį pakočiojus, išpjauti norimos formos papločius.
Papločius subadyti šakute ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
Iškepusius atvėsinti.
Ruošiame kremą: produktai turi būti kambario temperatūros. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, berti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti.
Surinkimas: imti paplotį, tepti kremą, dėti kitą paplotį ir vėl tepti kremą. Pasilikti kremo torto viršui ir šonams aptepti. Vieną paplotį pasilikti trupiniams.
Pasiliktą paplotį sulaužyti, trupinukais apiberti torto viršų ir šonus.
Puošti galima stambesniais trupiniais, pabarstukais.
Palikti šaldytuvę nakčiai. Skanaus!