Nekeptas serbentinis varškės tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 200 gramų | sausainiai (paprasti) |
| 80 gramų | sviestas |
| 200 gramų | varškė |
| 400 gramų | grietinėlės, 35% |
| 2 valgomieji šaukštai | želatina |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
| 200 mililitrų | sultys (raudonų serbentų) |
| 5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
2.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
3.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
4.
Papuošti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Mozaika"
-
Nekeptas sausainių tortas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Tortas mažyliams
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Medaus tortukas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Braškinis tortas
-
Baltymų tortas
-
Aušros želė tortas
-
Lilės tortas
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Pyragas „Sniegas“
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Tortas "Margarita"
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Mandarininis-kokosinis tortas
Nekeptas serbentinis varškės tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausainiai, paprasti,
200 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, raudonų serbentų,
200 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
Papuošti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
