
Nekeptas serbentinis varškės tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų | sausainiai (paprasti) |
80 gramų | sviestas |
200 gramų | varškė |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
200 mililitrų | sultys (raudonų serbentų) |
5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
2.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
3.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
4.
Papuošti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortukas "Gaiva"
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Tortas Napoleonas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Vasariškas tortas
-
Avietinis tortas
-
Tortas "kriaušė"
-
Elzaso tortas
-
Tortas "Žvaigždė"
-
Blynų tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Tiramisu
-
Graikų pyragas
-
Tortas ale Tiramisu
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Vaflinis pyragas
-
Gardus tortas
-
Bananinis tortas-pyragas
Nekeptas serbentinis varškės tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausainiai, paprasti,
200 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, raudonų serbentų,
200 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
Papuošti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...