Nekeptas serbentinis varškės tortas
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų sausainiai (paprasti)
80 gramų sviestas
200 gramų varškė
400 gramų grietinėlės, 35%
2 valgomieji šaukštai želatina
3 valgomieji šaukštai citrinų sultys
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
2 valgomieji šaukštai cukraus pudra
200 mililitrų sultys (raudonų serbentų)
5 valgomieji šaukštai želės cukrus „multi“
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
2.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
3.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
4.
Papuošti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Nekeptas serbentinis varškės tortas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.

  2. Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.

  3. Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.

  4. Papuošti.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų