Migdolinis vyšnių tortas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 750 gramų | vyšnios |
| 1.5 stiklinės | miltai |
| 150 gramų | maltų migdolų |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | želė (vyšnių) |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| šiek tiek | kiaušiniai ((trynys)) |
| šiek tiek | gvazdikėliai (malti) |
| šiek tiek | cinamonas |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos, gvazdikėlių, cukrų, cinamono ir migdolų. Sudėkite kapotą sviestą, trynį ir viską gerai išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
2.
Tada iškočiokite 1/2 cm storio lakštą ir įdėkite jį į kepimo popieriumi ar folija išklotą torto formą. Palikite apie 2 cm aukščio kraštelį, o tešlos perteklių nupjaukite.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Pagrindą kepkite 25 minutes. Tada atvėsinkite.
4.
Paruoškite želę, kaip nurodyta ant pakelio. Ant torto sudėkite vyšnias (bus skaniau, jei prieš tai iš vyšnių išimsite kauliukus) ir užpilkite ant jų želę. Tortą valandą palaikykite šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis Velykų tortas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Tortas Voratinklis
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Braškinis tortas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Medaus tortas
-
Torteliai su uogomis
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
Gaivus varškės tortelaitis
-
Trijų pienų tortas
-
Ananasų tortas
-
Šokoladinis kokosinis tortas
-
Tortas "Rafaelo"
-
Tortas "kriaušė"
-
Tortas "Žozefina"
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Vaisinis bananų - mandarinų tortas
Migdolinis vyšnių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vyšnios,
750 gramų -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Malti migdolai,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Želė, vyšnių
-
Cukrus,
0.5 stiklinės - Kiaušiniai, (trynys)
- Gvazdikėliai, malti
- Cinamonas
-
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos, gvazdikėlių, cukrų, cinamono ir migdolų. Sudėkite kapotą sviestą, trynį ir viską gerai išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
Tada iškočiokite 1/2 cm storio lakštą ir įdėkite jį į kepimo popieriumi ar folija išklotą torto formą. Palikite apie 2 cm aukščio kraštelį, o tešlos perteklių nupjaukite.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Pagrindą kepkite 25 minutes. Tada atvėsinkite.
Paruoškite želę, kaip nurodyta ant pakelio. Ant torto sudėkite vyšnias (bus skaniau, jei prieš tai iš vyšnių išimsite kauliukus) ir užpilkite ant jų želę. Tortą valandą palaikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
