
Obuolių tortas su varške
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
100 gramų | lazdyno riešutai (smulkinti) |
400 gramų | sausainiai |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | vafliai |
500 gramų | obuoliai |
300 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apvirinami parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skiltelės išgriebiamos ir nuvarvinamas skystis. Cukrus, sviestas, tryniai, varškė, riešutai, sutrinti sausainiai sumaišomi, įlašinama citrinos sulčių, suberiama tarkuota žievelė. Į formą įdedamas vaflis, ant jo sukrečiama pusė masės išklojus obuolių skilteles, sudedama likusi masė. Tortas atšaldomas ir puošiamas sausainiais, riešutais, obuolių skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Gaivus varškės desertas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Želė su varške
-
Arvydo ananasų desertas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Citrininiai putėsiai
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Nugos tortas
-
Tortas "Greitukas"
-
Žele desertas
-
Saldus užkandis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Vasariškas desertas
-
Vaisių salotos
-
Migdolų nuga
-
Juodasis tinginys
-
Ananasų kukuliukai
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
Obuolių tortas su varške
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai, smulkinti,
100 gramų -
Sausainiai,
400 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Vafliai,
1 vienetas -
Obuoliai,
500 gramų -
Varškė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apvirinami parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skiltelės išgriebiamos ir nuvarvinamas skystis. Cukrus, sviestas, tryniai, varškė, riešutai, sutrinti sausainiai sumaišomi, įlašinama citrinos sulčių, suberiama tarkuota žievelė. Į formą įdedamas vaflis, ant jo sukrečiama pusė masės išklojus obuolių skilteles, sudedama likusi masė. Tortas atšaldomas ir puošiamas sausainiais, riešutais, obuolių skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...