Tortas su karamele
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Biskvitas perteptas karameliniu kremu, puoštas šokoladu ir Velykiniais ornamentais! Biskvitas perteptas karameliniu kremu, puoštas šokoladu ir Velykiniais ornamentais! Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 vienetai kiaušiniai
100 gramų cukrus
60 gramų miltai
40 gramų krakmolas
1 valgomasis šaukštas vanduo
1 arbatinis šaukštelis vanilinas
1 žiupsnelis kepimo milteliai
Kremui:
200 gramų grietinėlės, 35%
200 gramų karamelizuotas kondensuotas pienas
100 gramų pienas
2 arbatiniai šaukšteliai želatina
Papuošimui:
80 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Baltymus išplakti su puse kiekio cukraus, ir vanilinu iki putų. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus ir vandeniu. Abi mases sumaišyti ir sijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir krakmolu.
2.
Kepti 180 C laipsnių kaitrumo orkaitėje, 21 cm skersmens formoje, apie 25 minutes.
3.
Kremui želatiną išbrinkinti piene ir šildyti iki ištirps. Dar šiltą pilti į karamelizuotą "Rududu" pieną ir išplakti iki vientisos masės. Grietinėlę plakti iki putų, pilti atvėsintą "Rududu" kremą ir viską gerai išmaišyti. Šiuo kremu pertepti tris biskvito lakštus.
4.
Puošti tirpintu šokoladu, aguonomis, spanguolėmis, apelsino žievele...

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas su karamele

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Kremui: Papuošimui:
Autoriaus žodis: Biskvitas perteptas karameliniu kremu, puoštas šokoladu ir Velykiniais ornamentais! Rima
Gaminimo eiga:
  1. Baltymus išplakti su puse kiekio cukraus, ir vanilinu iki putų. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus ir vandeniu. Abi mases sumaišyti ir sijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir krakmolu.

  2. Kepti 180 C laipsnių kaitrumo orkaitėje, 21 cm skersmens formoje, apie 25 minutes.

  3. Kremui želatiną išbrinkinti piene ir šildyti iki ištirps. Dar šiltą pilti į karamelizuotą "Rududu" pieną ir išplakti iki vientisos masės. Grietinėlę plakti iki putų, pilti atvėsintą "Rududu" kremą ir viską gerai išmaišyti. Šiuo kremu pertepti tris biskvito lakštus.

  4. Puošti tirpintu šokoladu, aguonomis, spanguolėmis, apelsino žievele...

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų