Angliškas tortas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio citrinos (žievelė)
125 gramai cukrus
160 gramų krakmolas
25 gramai kvietiniai miltai
3 vienetai kiaušiniai
60 gramų migdolai
75 gramai vyšnios (mirkytos cukruje)
2 valgomieji šaukštai vynuogės (smulkios)
2 valgomieji šaukštai cukatos (smulkintos)
125 gramai sviestas
2 valgomieji šaukštai romas
šiek tiek vanilinis cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio soda
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestas, cukrus, citrinos žievelė ir vanilinis cukrus išsukama, į šį mišinį supilama krakmolas, miltai, druska, soda, įmušami kiaušiniai. Migdolai nuvalomi, sugrūdami ir kartu su nuplautomis, nusausintomis vynuogėmis bei cukatomis suberiami į tešlą. Vyšnios supjaustomos, apibarstomos miltais ir kartu su romu taip pat supilamos į tešlą. Tešla sukrečiama į aliejumi išteptą formą ir 40 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Papuošimui naudojama grietinėlė, tarkuotas šokoladas, uogos.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Angliškas tortas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestas, cukrus, citrinos žievelė ir vanilinis cukrus išsukama, į šį mišinį supilama krakmolas, miltai, druska, soda, įmušami kiaušiniai. Migdolai nuvalomi, sugrūdami ir kartu su nuplautomis, nusausintomis vynuogėmis bei cukatomis suberiami į tešlą. Vyšnios supjaustomos, apibarstomos miltais ir kartu su romu taip pat supilamos į tešlą. Tešla sukrečiama į aliejumi išteptą formą ir 40 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Papuošimui naudojama grietinėlė, tarkuotas šokoladas, uogos.

Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (3)


  • Pupyte 2010-04-03 18:34

    o kodel nenurodyta keliems asmenims tas tortas, as dabar nezinau ar uzteks man visus svecius pavaisint as ne...


  • Even 2010-03-14 16:43

    Bandziau... nekas gavos :-|


  • (anonimas) 2009-01-27 18:59

    normalus man gavosi bet neskanus :bloga: :bloga: :-p :stop: :[email protected]


Daugiau receptų