3 vienetai | bananai | |
1 vienetas | biskvito | |
2 vienetai | kremas (pakuotė) | |
1 sauja | vyšnios (be kauliukų) | |
200 gramų | biskvitiniai piršteliai | |
Sirupui: | ||
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 vienetai | citrinų sultys | |
200 mililitrų | vanduo | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | pabarstukai (pakuotė) |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nekeptas tortas su braškėmis
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Varškės ir šokolado tortas
- Tortas su varškės kremu
- Jogurtinis tortas
- Elzaso tortas
- Tortas "Žvaigždė"
- Šokoladinis kokosinis tortas
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Ananasų tortas
- Tortas "Pavasaris"
- Gardus tortas
- Nugos tortas
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Šokoladinis Velykų tortas
- Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
- Trupiniai grietinėlėje
- Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
- Tortas "Mozaika"
- Tortas ale Tiramisu
Kalėdinis tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bananai,
3 vienetai -
Biskvitas,
1 vienetas -
Kremas, pakuotė,
2 vienetai -
Vyšnios, be kauliukų,
1 sauja -
Biskvitiniai piršteliai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 vienetai -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pabarstukai, pakuotė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)