
Kalėdinis tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai | bananai | |
1 vienetas | biskvito | |
2 vienetai | kremas (pakuotė) | |
1 sauja | vyšnios (be kauliukų) | |
200 gramų | biskvitiniai piršteliai | |
Sirupui: | ||
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 vienetai | citrinų sultys | |
200 mililitrų | vanduo | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | pabarstukai (pakuotė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
2.
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
3.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Varškės tortas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Šaltas tortukas
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Tortas "Rafaelo"
-
Grietinėlės tortas
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Arbūzų tortas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Kalėdinis tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bananai,
3 vienetai -
Biskvitas,
1 vienetas -
Kremas, pakuotė,
2 vienetai -
Vyšnios, be kauliukų,
1 sauja -
Biskvitiniai piršteliai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 vienetai -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pabarstukai, pakuotė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...