Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.
Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]

Lukos želė tortas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | želė (pakeliais) |
500 gramų | grietinė (kremui) |
100 gramų | vanilinis cukrus (kremui) |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina (kremui) |
1 stiklinė | cukrus (kremui) |
šiek tiek | vaisiai (papuošimui) |
100 gramų | juodojo šokolado (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginys tarp aguonų
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Braškumėlis
-
Pusryčių desertas
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Gaivus desertas
-
Želė "Trispalvė"
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Vaisiniai ežiukai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Grietinės želė su bananais
-
Vasaros desertas
-
Juodasis tinginys
-
Margas varškės desertas
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Vasariškas desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
Lukos želė tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Želė, pakeliais,
3 vienetai -
Grietinė, kremui,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, kremui,
100 gramų -
Želatina, kremui,
1.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus, kremui,
1 stiklinė - Vaisiai, papuošimui
-
Juodasis šokoladas, papuošimui,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.
Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...